Life&style
Lego set 'U uredu'

Novi Lego set inspiriran je serijom 'The Office' - kod kuće možemo izgraditi Dunder Mifflin sa svim likovima!

  • Fanovi pozor: Lego predstavlja uzbudljiv novi komplet inspiriran kultnom serijom 'U uredu'
  • Vrijeme je da se 'Dunder Mifflin' vrati u posao, devet godina otkako se serija kojoj popularnost ne pada više ne snima
  • Lego komplet s 1164 kockice u trgovine dolazi 1. listopada, ali već je u pretprodaji. Evo ideje za božićni šoping!

Svaki obožavatelj serije 'U uredu' doći će na svoje s ovim Lego kompletom. Dok je Lego već oduševio obožavatelje s kompletima za ljubitelje televizijskih serija i filmova poput 'Prijatelji', 'Queer Eye', 'Harry Potter' i 'Sam u kući', unatoč tome što se serija prestala snimati prije gotovo deset godina, Lego set 'The Office' je baš nedostajao. A sada su obožavatelji Lego kockica rekli svoje, glasajući i dizajnirajući set, koji je (uskoro) konačno tu.

Možda vas zanima Voliš umjetnost i voliš kockice? LEGO je Van Goghovu 'Zvjezdanu noć' pretvorio u slagalicu Rubrika Life&style Life&style

Kažemo 'uskoro' jer ćeš ipak morati pričekati do 1. listopada kako bi ga mogla kupiti na web stranici tvrtke Lego (može se naručiti po cijeni od 119,99 dolara/905 kuna). Ali, možemo potvrditi da dolazi, a u nastavku imamo sve što trebaš znati, od broja komada do dizajna i, što je najvažnije, koji likovi su uključeni.

 | Autor: LEGO LEGO

Lego set 'U uredu' 

Pozivamo one koji su ludi za Michaelom Scottom, zagrižene obožavatelje Dwighta Schrutea i sve koji su samo trebali znati više o tome što se dogodilo Pam i Jimu, sada je vrijeme da uzmete stvari u svoje ruke u svom vlastitom uredu 'Dunder Mifflin Scranton'.

 | Autor: LEGO LEGO

Sa 1164 komada, to nije mali set. Morat ćeš graditi ured ciglu po ciglu, rekreirajući konferencijsku sobu, prostor za pisač i ured velikog šefa - koji se također izvlači i postaje vlastiti samostalni dio.

 | Autor: LEGO LEGO

Postoje urnebesni rekviziti s kojima možeš ponovno stvoriti scene, uključujući trofej Dundie, klamericu u želatini, Jimov čajnik, Kevinov lonac s čilijem i još puno toga - na što te, sigurni smo, ne moramo podsjećati. Priložena je i praktična ilustrirana knjižica za jednostavno postavljanje, bez obzira jesi li početnik kod slaganja Lego kocki ili profesionalac. 

Ono što je najvažnije, uključeno je svih 15 likova, plus mini lego figurica mačke Garbage, naravno. A 12 od njih može promijeniti emocije jednostavnim okretanjem glave, što znači da se doista možeš nasmijati rekreirajući neke od svojih omiljenih scena ili izmišljajući vlastitu.

 | Autor: LEGO LEGO

Pošto je ovaj set dostupan za kupnju od 1. listopada, sigurno će biti savršen božićni poklon za tebe, tvoje klince ili prijatelja koji voli seriju 'U uredu', pa svakako zabilježi datum u svoj rokovnik… 

 | Autor: LEGO LEGO

Možda vas zanima Jedva čekamo Netflixovu seriju u kojoj se tri siromašne sestre suočavaju s najbogatijom obitelji u državi Rubrika Life&style Life&style
Photo: LEGO

Komentari 0