Life&style
Humoristična TV serija 'Mućke' slavi 40. obljetnicu

Legendarne Mućke slave 40. rođendan, glumci su se okupili ispred "Kobilje Glave" i snimaju specijal

  • Britanska humoristična serija ‘Mućke’, koju mnogi ubrajaju među najbolje TV serije ikada, slavi 40 rođendan
  • Snima se i specijalna epizoda a na radost mnogih fanova, a dio postave objavio je i zajedničku fotografiju 
  • Fotografija troje protagonista serije iz londonskog puba ‘Kobilja glava’ izazvalo je mnoštvo lajkova 

Možda nije imala najbolji start kada se u Ujedinjenom kraljevstvu počela prikazivati davne 1981., no legendarna humoristička serija 'Mućke‘ polako je pronalazila put do svoje publike da bi se danas smatrala jednom od najboljih serija uopće. Brojni fanovi serije koji vjerojatno sedam sezona 'imaju u malom prstu' posebno su se oduševili kada su se neki od aktera okupili na 40. godišnjicu serije, a  sve kako bi snimili specijalnu epizodu. 

Možda vas zanima Prošlo je točno 30 godina od završetka 'Potpunih stranaca', legendarni Balki prošao je veliku transformaciju Rubrika Life&style Life&style

Ispred londonskog puba ‘Kobilja glava’ u zajedničkom druženju nakon mnogo vremena tako su uživali  Andrée Bernard (Nervous Nerys), Gwyneth Strong (Cassandra) i Philip Pope (Tony Angelino) koji su tim povodom i objavili zajedničku fotografiju. 

Protagonisti 'Mućki' slave 40 godina serije | Autor: Matt Alexander/Press Association/PIXSELL Matt Alexander/Press Association/PIXSELL Protagonisti 'Mućki' slave 40 godina serije

Brojene pratiteljima dopustili su i da zavire u interijer puba koji nostalgiju priziva crveno bijelim prugastim zidnim tapetama te drugim sitnicama. 

‘’Ne mogu vjerovati da je prošlo 40 godina od emitiranja showa’’, napisala je Gwen ispod zajedničke fotografije. 

Brojni fanovi pozdravili su ponovno okupljanje, a ispod fotografije javio se legendarni John Challis, poznatiji kao Boycie.

‘’Da barem mogu uživati s vama tamo. Uživajte i molim jedan konjak’’, poručio je.

Evo što 30 godina kasnije rade i kako izgledaju glavni glumci 'Roseanne' - serije koju smo obožavali

Serija na kojoj su odrasle brojne generacije prati život Dereka "Delboy" Trottera (David Jason), tipičnog londonskog preprodavača koji živi u općinskom stanu u neboderu, u Peckhamu (Južni London) sa svojim mlađim bratom, Rodneyjem (Nicholas Lyndhurst) i njihovim vremešnim djedom (Lennard Pearce). 

Zabavne TV minute pružili su njihovi uzaludni pokušaji da se obogate, a 40 godina stara serija iznjedrila je i poznatu uzrečicu koju je izgovarao Del: 'Sljedeće godine u ovo vrijeme bit ćemo milijunaši' (This time next year we'll be millionaires). 

Photo: imdb

Komentari 0