Life&style

Ledo nam je pripremio novi hit sladoled za ljeto - Macho Sandwich!

  • Ledo nam je donio mnoštvo novih poslastica, a među njima je još jedan novitet koji ćemo obožavati
  • Popularni Macho sladoled dolazi u novoj formi kao Macho Sandwich
  • Macho Sandwich je krem sladoled od vanilije obložen keksom s kakaom te preljevom od mliječne čokolade s komadićima karameliziranih badema

Macho obitelj je dobila novog člana - Macho Sandwich! Ledo nas je posljednjih mjeseci dobro razmazio, a pritom mislimo na mnoštvo novih okusa koje su nam pripremili. Neki od njih su upravo naši najdraži sladoledi. Svi dobro znamo bogati okus Macho sladoleda, a sada je stigao u novom ruhu kao Macho Sandwich. Već vidimo kako će mnogima biti favorit ovog ljeta!

Možda vas zanima Novi King Majestic: kad se okus cheesecakea stopi s borovnicom i bijelom čokoladom Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Ledo Ledo

Macho sandwich novo je izdanje Ledovog favorita, a sada ga prvi puta vidimo u drugačijoj formi, u obliku sendvič sladoleda. Macho Sandwich je sladoled okusa vanilije obložen keksom s kakaom i preljevom od mliječne čokolade s komadićima karameliziranih badema.

Stigao je novi Ledo sladoled koji će te oduševiti: Ki-Ki Punioza s okusom slavnih "kikića"!

 | Autor: Ledo Ledo

Macho Sandwich bit će prava čokoladna bomba koja će biti veliki hit ljeta. Ovaj sladoled bit će idealan izbor kada želiš napraviti pauzu, za dodatnu energiju i fokus za dalji nastavak aktivnosti, bilo da si u školi/na fakultetu ili na poslu. Cijena Macho Sandwicha je 11 kuna.

Možda vas zanima Iz Leda nam stiže nova poslastica: sladoled Quattro Domaćica! Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: Ledo

Komentari 0