Life&style

Lana Jurčević objavila rijetku fotku s dečkom, jedan perverzni komentar nasmijao je sve

  • Lana Jurčević rijetko s fanovima dijeli fotke iz svog ljubavnog života, ali sad je postojao dobar razlog
  • Pokazala je kako provodi odmor sa svojim dečkom Filipom Kratofilomi otkrila što slave
  •  Ipak, "show je ukrao" jedan komentar koji je nasmijao brojne fanove pa i samu Lanu

Pjevačica Lana Jurčević rijetko na društvenim mrežama objavljuje fotografije koje otkrivaju detalje iz njezinog ljubavnog života. Ipak, ovog puta je za objavu postojao povod, a zbog čega je Lana odlučila podijeliti intimnu fotografiju sa svojim fanovima otkrila je u u dvije kratke rečenice...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 years 🙏🏼❤️ my beeeest frieeeend!

A post shared by La Lana (@lalana) on

"3 years. My beeeest frieeeend" napisala je uz fotku na engleskom jeziku, odnosno u prijevodu "Tri godine. Moj najbolji prijatelj."

Lana Jurčević i Filip Kratofil zaljubili su se 2017., ali iako se dalo naslutiti još tada da je jako zaljubljena, pjevačica je tek godinu dana kasnije javno potvrdila da je u vezi sa zgodnim Zagrepčaninom, čiji su roditelji vlasnici sljemenskog restorana Zlatni medvjed.

Fotka je u trenutku pisanja teksta zaradila skoro 20 tisuća lajkova, a u kometarima su se redali komplimenti. Tako je Nina Badrić napisala "Prekrasni", a komplimentirali su joj i Antonija Stupar Jurkin, Jelena Perić, Ana Radišić..

No, jedan je komentar "ukrao show". Netko je na fotografiji primijetio nešto čudno pa je priupitao: "Što radi ona žena preko puta u žutom badiću?" Ako malo bolje pogledaš shvatit ćeš na što je ciljao ovaj pratitelj. Taj komentar je nasmijao mnoge pa i samu Lanu Jurčević, koja je odgovorila hrpom smajlića.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

 

 

Photo: Instagram/Getty
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    zgodna i sexy