Life&style 08. rujna 2021.

Labello Kids trešnja i jagoda balzam za usne - za slađi povratak u školu i nježne usne svjetlucave boje

Nikada nam neće biti lako prihvatiti činjenicu da je ljeto gotovo. Teško se oprostiti s morem, suncem i bezbrižnim danima kada nam je najveći problem predstavljala odluka za sladoled od čokolade ili vanilije. Ali, kraj ljeta znači još jednu stvar - povratak u školske klupe! Kad se sjetite svih dragih prijatelja, igranja na dvorištu i susreta sa simpatijom, kraj ljetnih praznika više i nije toliko strašan, zar ne?

Za još slađi povratak u školu pobrinut će se limitirano izdanje Labello Kids balzama za usne slasnog mirisa jagode i trešnje. Zasladite si dan, hidratizirajte i naglasite svoje usnice nježnim slojem prekrasne crvene boje koja će svakim novim nanošenjem biti intenzivnija. Jedinstvena formula Labello Kids jagoda i trešnja balzama za usne s maslacem od avokada, jojobe i shea topi se na usnama i trenutno upija, a nanošenje ne može biti jednostavnije tako da možete zaboraviti korištenje zrcala.

 | Autor: Limitirano izdanje Labello Kids jagoda i trešnja balzama za usne dostupno je od rujna 2021. Labello Kids trešnja balzam za usne, 5,50 ml – preporučena maloprodajna cijena 17,50 kn Labello Kids jagoda balzam za usne, 5,50 ml – preporučena maloprodajna cijena 17,50 kn

  • S ekstraktom ploda jagode i trešnje.
  • Zahvaljujući svjetlucavim pigmentima daje usnama blagi sjaj.
  • S prirodnim uljima, ne sadrži mineralna ulja.
  • Dugotrajno hidratizira i štiti usne.

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite:

https://www.nivea.hr/proizvodi/labello-kids-tresnja-limitirano-izdanje-90058003436860145.html

https://www.nivea.hr/proizvodi/labello-kids-jagoda-limitirano-izdanje-90058003436790145.html

https://www.facebook.com/LabelloHrvatska/

Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na: www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter. Pratite nas na Facebooku NIVEA Hrvatska i na Instagramu NIVEA Hrvatska.