Life&style

KVIZ: Voliš ples i dobar ritam? Možeš li prepoznati vrstu plesa prema fotografiji?

  • Tango, valcer, cha-cha-cha, paso doble ili valcer? Znaš li prepoznati sve ove plesove?
  • Ako misliš da ti to nije problem, provjeri svoje znanje u kvizu koji smo ti pripremile
  • Odaberi jedan od tri odgovora za koji misliš da prikazuje ples na odgovarajućoj fotografiji

Za tango je potrebno dvoje, a paso doble je pantomima koride. Ako si vjerna obožavateljica popularnog showa Ples sa zvijezdama onda znaš o čemu pričamo pa je i ovo pravi kviz za tebe! Misliš li da možeš prepoznati ples samo prema fotografiji koju vidiš? 

Za tebe smo napravile upravo takav kviz koji će ti otkriti koliko se dobro razumiješ u plesne korake i - outfite. Zato pripazi, možda se baš pokaže da si ipak - veliki antitalent.

Predložit ćemo ti po tri plesa i jednu fotografiju prema kojoj trebaš prepoznati koji se od njih na njoj nalazi. Možda je to valcer, a možda baš samba.

Ples sa zvijezdama: Bojana Gregorić i Gordan Vogleš Možda vas zanima Ples sa zvijezdama: Bojana Gregorić slomila nos partneru, komentari na Mešina, zbrka s bodovima... Rubrika Stars Stars

Koji bi ples plesala na reggaeton, a koji bi začinila klasičnom glazbom? Fotografije koje ćeš vidjeti zamisli u glazbenom okruženju, predoči stil i zapleši.

Možda vas zanima Nevjerojatan video! Dječak iz Nigerije otplesao balet u blatu, odmah su ga zvali iz prestižne njujorške baletne škole Rubrika Life&style Life&style

Dokaži si da ti to možeš i da dobro možeš procijeniti razliku između sambe i rumbe. Plesni podij je tvoj!

 
Photo: Instagram / Paula Jeričević

Komentari 0