Life&style

Kutak umjetnosti ima najslađe šalice za ljeto, a naravno da je voće u glavnoj ulozi

Skupljanje šalica lokalnih brendova bismo izdvojili kao jedan od naših omiljenih hobija. Volimo jutarnju kavu ili čaj piti iz originalnih šalica koje nam odmah poprave kako su medene. U proljetno ljetnoj sezoni najviše se odlučujemo za šalice s motivima cvijeća i voća, nekako smo u tom raspoloženju, a sada su nas privukle šalice brenda Kutak Umjetnosti. Iako na prvu zvuči kao da je riječ o klasičnim keramičkim šalicama s motivima voća, ove su posebne po tome što voće nije nacrtano već reljefno napravljeno od keramike na stijenkama šalice. 

Šalice su u bijeloj boji i imaju ručkicu, a ono što ih čini posebnima je to što imaju jagode i borovnice zalijepljene po sebi sebi kao posebne detalje. Nama je ovo baš slatko, a svaki put kada popijemo kavu sjetit ćemo se da trebamo pojesti i malo voća, posebno u ovim u vrućim danima kad nas i dodatno hidratizira.

 | Autor: Instagram @kutak_umjetnosti Instagram @kutak_umjetnosti Foto: Instagram @kutak_umjetnosti Možda vas zanima Ispijanje kave i čaja poseban je gušt iz šalica s domaćim potpisom Petra Ceramics Rubrika Life&style Life&style

Šalice se mogu naručiti na Instagram profilu brenda, a s obzirom na to da su veoma popularne prodaju se dok ne nestanu sa zaliha, ali ne brini, i ako nestanu, njihova isporuka se čeka 2 do 3 tjedna. Cijenu šalica i dostupnost možeš saznati na profilu brenda Kutak Umjetnosti.

Photo: Instagram @kutak_umjetnosti

Komentari 0