Life&style

Kupon po kupon – super ušteda u dm-u!

Ma tko kaže da 13 nije sretan broj? Kada pokrenete novu dm active beauty aplikaciju i vidite 13 eKupona sigurni smo da ćete i vi promijeniti mišljenje o ovom broju. Super novost koja je došla s aplikacijom je i to što je aktivacija eKupona još jednostavnija. eKupone aktivirajte odmah i iskoristite ih pri sljedećoj kupnji u bilo kojoj prodavaonici dm-a.

P.S. ako još niste aktivirali eKupon za 5x više bodova na ukupnu kupnju i 20x više bodova na sve Dein Bestes proizvode za ljubimce onda će broj kupona koje možete aktivirati biti čak 15!

Za kožu i kosu

Uz aktivaciju eKupona do 31.10. možete ostvariti 30x više bodova pri kupnji svih proizvoda brendova PANTENE i syoss. Vaša koža će vam biti zahvalna ako odaberete njegujuće proizvode brenda Mixa, a zahvalan će vam biti i vaš novčanik jer uz aktivaciju eKupona pri kupnji bilo kojeg Mixa proizvoda ostvarujete 30x više bodova.

Među eKuponima pronađite se i onaj za ostvarivanje 30x više bodova pri kupnji koncentrata Holyplant Vitamin E+. Koncentrat se koristi za ublažavanje te smanjivanje pojave novih bora, a idealan je i za njegu ispucane kože koja često dolazi s hladnijim danima.

Za vaš dom

Do kraja listopada vaš dom će zablistati i zamirisati ako aktivirate i iskoristite eKupone kojima ostvarujete 30x više bodova pri kupnji proizvoda vileda i Airwick. Za vaše rublje i posuđe, tu su eKupon za ostvarivanje višestrukih bodova pri kupnji proizvoda Somat i Ariel.

Ostale eKupone potražite u dm active beauty aplikaciji i uživajte u uštedama koje će vam omogućiti višestruki bodovi.

 

Photo: dm.hr