Life&style

Kupnja u dm-u isplati se višestruko uz eKupone

Ako se ubrajate među vjerne korisnike kartice dm active beauty i upravo pripremate popis za kupnju u dm-u, savjetujemo vam da pročitate ovaj članak do kraja i saznate kako ovog siječnja kupnju pretvoriti u najbolju uštedu.

Prije svega, otvorite svoju aplikaciju dm active beauty u kojoj vas čekaju eKuponi za ostvarivanje višestrukih bodova pri kupnji u prodavaonicama dm-a. Među njima je i kupon uz koji ostvarujte 10x više bodova pri kupnji proizvoda za bebe do 15. siječnja i kupon koji vam donosi 5x više bodova na ukupnu kupnju do 31. siječnja.

Tu priča nije gotova, jer uz eKupone možete ostvariti 30x više bodova pri kupnji proizvoda always, ziaja i Fructis te Faks, Sanitar i Somat.

Ono što je u cijeloj priči najvažnije jest da je 30x više bodova isto što i 30 posto popusta. Ako ste proizvod platili 10 kuna i pri kupnji ste ostvarili 30x više bodova – umjesto jednog dobit ćete 30 bodova. To se preračunava u 3 kune uštede, odnosno 30 posto cijene proizvoda koji ste kupili.

Zato pametni telefon u ruke! Aktivirajte eKupone u aplikaciji, a više informacija o pogodnostima koje vas čekaju u programu dm active beauty potražite na www.dm.hr.

 

Photo: dm.hr