Life&style

Kupnja u dm online shopu od sada je još jednostavnija

Odlazak u dm je oduvijek bio i ostat će jedan od važnijih rituala. Nakon napornog radnog dana uvijek je lijepo moći računati na ugodnu atmosferu i uslugu koja je popraćena sa smiješkom i lijepom riječju.

Ipak, ne libimo se priznati da smo otvorili poslovični šampanjac kada se otvorio dm online shop. Katkad je gotovo pa nemoguće naći vremena za odlazak u shopping, a praktično je na kućnim vratima dočekati velika pakiranja proizvoda poput WC papira, deterdženta za rublje i tableta za perilicu suđa koja su dostupna samo u dm online shopu.

Naravno da nas je razveselilo kada smo vidjeli da uz plaćanje kreditnim i debitnim karticama, pouzećem te uplatom na bankovni račun, od sada možemo plaćati i putem Google Paya i Apple Paya. Dovoljno je da pri kreiranju svoje narudžbe na www.dm.hr iznos plaćanja potvrdite na svom Apple ili Android uređaju otiskom prsta (Touch-ID) ili funkcijom prepoznavanja lica (Face-ID), pri čamu nije potrebno unositi dodatne podatke o kartici, a nakon izvršenog plaćanja, vratit ćete se na www.dm.hr gdje ćete dobiti potvrdu da je vaša narudžba bila uspješna.

Ne zaboravite da, uz „Moj dm“ račun, pri kupnji u dm online shopu ostvarujete bodove dm active beauty. Nakon što odaberete proizvode koje želite kupiti i kliknete na košaricu, na kraju narudžbe pokazat će vam se polje u koje je potrebno upisati broj kartice dm active beauty.

Redovito provjeravajte koje su pogodnosti trenutno aktualne, jer uz sklopu Hit liste bodova možete ostvariti 30x više bodova pri kupnji dva ili više odabranih proizvoda, a u sklopu proslave dm-ovog rođendana čekaju vas super prilike poput one za ostvarivanje 25x više bodova pri kupnji proizvoda Max Factor, Hipp i Arf.

Photo: dm.hr