Life&style

Kupnja i štednja u dm-u idu ruku pod ruku

Znate li da svaka kupnja u dm-u može donijeti uštede? Postoji samo jedan trik. Morate imati karticu programa dm active beauty. Uz karticu dm active beauty pri svakoj kupnji dobivate bodove koje kasnije možete koristiti kako biste umanjili svoj račun u dm-u. Prilično jednostavno, zar ne? A kako ne biste morali dugo čekati da prikupite minimalni iznos od 200 bodova koji je potreban za zamjenu bodova za popust, tu su višestruki bodovi.

Hit lista bodova za drugu polovicu svibnja oduševit će i najzahtjevnije jer višestruke bodove možete ostvariti pri kupnji čajeva, proizvoda za čišćenje, zobene kaše ili pak proizvoda za njegu.

Uz karticu dm active beauty pri kupnji u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu ostvarite 30x više bodova pri kupnji:

Mi smo bacili oko na mirisne svijeće Profissimo, jer za miris ljeta nikada nije prerano. U košarici će se sigurno naći mjesta za (minimalno dva) Mixa balzam za usne Cia-repair koji nudi trenutno olakšanje, a Hit lista je dodatan razlog za testiranje novih uložaka always cotton protection koji su dostupni ekskluzivno u dm-u i dm online shopu.

Još više informacija o programu dm active beauty pronađite u aplikaciji programa, a brojne pogodnosti koje vam je dm pripremio otkrijte na internetskoj stranici dm-a.

 

Photo: dm.hr