Life&style 26. kolovoza 2019.

Kupite li jedan od označenih proizvoda, drugi dobivate gratis

Ljeto je pri kraju, mnogi od nas već su se vratili na radna mjesta, a bliži nam se nova školska godina i mnogo obaveza koje smo stavili na čekanje tijekom godišnjih odmora. Jedna od obaveza, koja većini nas predstavlja i užitak, je shopping. Zato je dm pripremio iznenađenje u vidu pogodnosti koja će se svidjeti svima - i ljubiteljima shoppinga i onima koji su malo manje oduševljeni kupovanjem. Od 23. kolovoza pa do 1. rujna, odnosno do isteka zaliha, u dm-u možete obnoviti zalihe potrepština za dom, beauty proizvoda, proizvoda za bebe i djecu i još mnogo toga, i to u dvostrukim količinama!

 | Autor:

Velik izbor proizvoda u dm-u uključen je u pogodnost 1+1 gratis

U tom razdoblju u svim dm prodavaonicama, pri kupovini posebno označenih proizvoda, možete dobiti i jedan proizvod besplatno. U ponudi je veliki broj proizvoda: od onih za njegu kose i tijela, osobnu higijenu i dječju njegu, preko sredstava za održavanje kućanstva, pa sve do mirisa. U posebnoj dm-ovoj ponudi ovoga puta možete birati među mnogo poznatih brandova poput Ariela, Persila, Dasha, Mustele, Perwolla, Somata, L'Angelice, Nivee, Signala, L'Oreala, Max Factora, Esprita, Ziaje, Libressea, Signala, Plidente, Paradontaxa i mnogih drugih. U ponudi 1+1 su i odabrani proizvodi omiljene dm-ove marke dekorativne kozmetike trend IT UP koju krasi izvrstan omjere provjerene njemačke kvalitete i pristupačne cijene.

Požurite u dm i nemojte propustiti ovu odličnu priliku, a za više informacija o pogodnosti 1+1 gratis u dm-u, posjetite dm-ovu internetsku ili Facebook stranicu.

Komentari 0