Life&style
Kultne beauty kapsule: Zlatni standard anti-ageinga Kultne beauty kapsule: Zlatni standard anti-ageinga Kultne beauty kapsule: Zlatni standard anti-ageinga Kultne beauty kapsule: Zlatni standard anti-ageinga Kultne beauty kapsule: Zlatni standard anti-ageinga Kultne beauty kapsule: Zlatni standard anti-ageinga Kultne beauty kapsule: Zlatni standard anti-ageinga 1/7

Kultne beauty kapsule: Zlatni standard anti-ageinga

Na suvremenom kozmetičkom tržištu danas su trend kozmetičke inačice mnogih sastojaka koje koža prirodno sadrži, a prijeko su potrebni za njezino zdravo funkcioniranje. Jedan od njih su ceramidi, posebna skupina lipida koji pomažu obnovi zaštitne barijere kože. Kada je ovaj sloj netaknut, koža izgleda glatko i blistavo. S godinama razina ceramida u koži drastično opada: s 30 godina koža gubi oko 40% ceramida, a nakon 40. više od 60%. Ovo bitno smanjenje lipida uzrokuje pojavu bora, suhoću kože i gubitak čvrstoće. Godine 1990. kozmetička kuća Elizabeth Arden započela je revoluciju u njezi lica s otkrićem ceramida i stvaranja prve doze za jednokratno korištenje.

 | Autor: Elizabeth Arden Elizabeth Arden

Mini doze i maksi koncentracije

Danas iza sebe imaju više od 25 godina istraživanja i postali su vodeća kozmetička kuća u tehnologiji ceramida, usmjerena na stvaranje inovativnih proizvoda s posebnom formulom koja nadopunjuje važne prirode sastojke kože koji se s vremenom gube, a također podržavaju prirodne funkcije kože koje se usporavaju starenjem.

 | Autor: Elizabeth Arden Elizabeth Arden

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum

Poboljšana verzija ovih genijalnih kapsula sadrži nove sastojke i veće koncentracije postojećih, koji pomažu očuvati razinu lipida u koži i potiču prirodni proces njezine obnove.

Nakon samo jedne upotrebe ovog hit seruma značajno se povećava vlažnost kože i poboljšava učinak prirodne barijere. Elizabeth Arden proizvela je zapravo „zlatni standard“ u anti-aging njezi lica s intenzivnim tretmanom za lice i vrat u samo jednoj kapsuli, koja pomaže vratiti mladenački izgled kože. Čisti koncentrat snažnog djelovanja uz dodatak antioksidansa podupire prirodni kolagen, dajući čvršći izgled koži te smanjujući vidljivost finih linija i bora.

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum intezivni tretman od 60 kapsula može se koristiti kao tretman za lice i/ili vrat ili kao serum prije nanošenja dnevne njege.

 | Autor: Elizabeth Arden Elizabeth Arden

Obogaćene ekskluzivnim CLX compleksom, ove kapsule koži osiguravaju dodir zlatnog luksuza i snažan anti-aging učinak: smanjuju pojavu linija i bora, podupiru prirodnu obnovu kolagena za čvršći izgled kože, vidno poboljšavaju tonus i blistavost kože, pomažu ojačati prirodnu zaštitnu barijeru te zadržati optimalnu vlažnost kože. Obnavljaju je, pridonose vidljivo mekšem, glađem i zdravijem izgledu. Biorazgradive su, bez mirisa, konzervansa i bez emulgatora, klinički i dermatološki testirane.

Kako postići blistavost delikatne okoloočne regije

I Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Eye Serum dolazi u poboljšanoj varijanti – kako bi okoloočna regija izgledala svjetlije i mlađe, a fine linije i bore te podbuhlost bili znatno ublaženi. Ovom je kultnom seriju dodano devet novih sastojaka, a rezultat je serum koji odmah ojačava prirodnu barijeru, hidrira kožu te prevenira sitne linije i bore.

Svaka je kapsula biorazgradiva, ne sadrži mirise ni konzervanse – sve kako bi se isporučila svježa, koncentrirana doza seruma, pakirana još naprednijom Ceramid tehnologijom.

Ništa bez retinola

Retinol je zasigurno jedan od najučinkovitijih i najpopularnijih sastojaka na anti-ageing listi pa ga sadrži i Retinole Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum. Izuzetno moćan, pomaže u zaglađivanju linija i bora te potiče stvaranje kolagena. Povezivanjem retinola i ceramida, zaštićenih u jednokratnoj dozi kapsule, spriječen je gubitak svojstava retinola koji je izuzetno osjetljiv i nestabilan na svjetlost i utjecaj zraka.

Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum pomaže smanjiti vidljivost linija i bora te usavršava teksturu, ton i blistavost kože. Istovremeno vlaži kožu i poboljšava njezinu prirodnu zaštitnu barijeru. Peptidi dodatno pomažu u zaglađivanju bora i vraćaju elasticitet, dok avokado, suncokretove sjemenke i maslinovo ulje hidratiziraju i osvježavaju kožu. Serum se koristi se prije uobičajene noćne kreme.

 | Autor: Elizabeth Arden Elizabeth Arden

Prije aplikacije kapsulu oprezno otvorite, istisnite tri kapljice na dlan te proizvod nježno zagrijte trljanjem među dlanovima. Serum rukama pritisnite na čelo, obraze i bradu dok se ne upije, a ostatak proizvoda iz kapsule nanesite prstima na vrat i dekolte te umasirajte pokretima prema gore.

Hijaluronska kiselina – kraljica hidratacije

Najnoviju  inovaciju – Hyaluronic Acid Ceramide Capsule Hydra-Plumping Serum – obožavat će svi koji znaju da je dobra hidracija pola obavljenog anti-ageing posla. Uz pomoć Double-Lock Hydration System™ postiže se vidljivo popunjenija, čvršća te hidratiziranija koža. Lagani svilenasti serum kombinira dva esencijalana sastojka mladosti u pakiranju kapsule: hijaluronska kiselina, zvijezda hidratacije, zaslužna je za dopremanje vlage u kožu, dok ceramidi osnažuju i štite kožu te produljuju hidratizacijski efekt.

Zero H2O Technology™ omogućuje pak efikasniju apsorpciju hijaluronske kiseline: njezinu su molekule umanjene 500 puta u usporedbi s klasičnim te prodiru četiri puta dublje u kožu. U čemu je najveći benefit? Serum obnavlja zalihe nužno potrebnih ceramida i hijaluronske kiseline, čija se proizvodnja s godinama smanjuje. Rezultati primjene su popunjena koža, vidno redefinirane konture lica, hidratacija, zaglađenost, mekoća i blistavost kože.

Osim hijaluronske kiseline i ceramida, sadrže još i ekstrakt đumbira koji štiti elastin istovremeno učvršćujući kožu te omekšavajuća uljakoja hidriraju te povećavaju čvrstoću i jedrost kože.

Vitamin C za sjaj kože

S obzirom na to da je najbrži način za nadomještanje potrebnog vitamina C upravo topikalna primjena, serumi s ovim blagotvornim sastojkom postali su najbolji saveznici žena nakon tridesete. Zato vole i Vitamin C Ceramide Capsules Radiance Renewal Serum, koji je anti-age njegu doveo na sasvim novu razinu.

 | Autor: Elizabeth Arden Elizabeth Arden

Zahvaljujući teksturi suhog ulja, vitamin C u kombinaciji s bio ceramidima na kožu djeluje izrazito osvježavajuće, ali i dubinski regenerirajuće. U ovim kapsulama C vitamin ima višestruko snažnije djelovanje u usporedbi s tradicionalnim pakiranjem. Naime, Tetrahexyldecyl Askorbat, korišten u ovom serumu, topiv je u ulju te je 178 puta potentniji od tradicionalno korištene forme vitamina C, topive u vodi (bazirano na testiranju stabilnosti THD Askorbata u odnosu na L-askorbinsku kiselinu).

Komplementarno djelovanje moćnih sastojaka i inovativna tehnologija pakiranja zajednički doprinose rezultatu vidljivog posvjetljivanja tena – a osim borbe s hiperpigmentacijskim promjenama, izvrsno djeluje i kao zaštita od štetnog djelovanja slobodnih radikala. Podupire kolagen, posvjetljuje mrlje i vidno pomlađuje lice: to je, dakle, kombinacija koju nećete pronaći u drugim formulama.

Biorazgradiva kapsula osim vitamina C kombinira neke od najomiljenijih dermatoloških sastojaka za svježinu, blistavost i mladolikost tena – ceramidi 2 i 3 hidratiziraju i štite kožnu barijeru, kadulja pruža umirujuće djelovanje, vitamin E štiti od slobodnih radikala, a prirodna ulja avokada, masline i sjemenski suncokreta hrane čak i najisušeniju kožu.

 | Autor: Elizabeth Arden Elizabeth Arden

Odlučili ste zablistati u novoj godini – a želite si darovati i primamljivu dozu luksuza? Elizabeth Arden beauty kapsule definitivno će vam ostvariti želje.
 

Photo: Elizabeth Arden