Life&style
Reese Witherspoon

Kuhinja iz snova Reese Witherspoon u njenom domu u Nashvilleu oduševila je brojne fanove

  • U većini domova kuhinja je mjesto gdje se najviše živi, razgovara i smije
  • Ništa drugačije nije ni kod hollywoodske zvijezde Reese Witherspoon
  • Zvijezda filma 'Plavuša s Harvarda' pokazala je svoj stilski i raskošni kuhinjski interijer

Koliko god vlasnik kuće bio uredan, u kuhinji će prije ili kasnije uvijek nastati kaos. Zna to i 48-godišnja glumica Reese Witherspoon, koja je upravo zato u svoju kuću pozvala stručnjake za pospremanje iz 'The Home Edita'.

U šarmantnom videu je oskarovka pokazala svoju luksuznu kuhinju. Plavi ormarići protežu se po širini zida od crvene cigle, a sam kuhinjski otok može primiti šest osoba. Radna ploča od bijelog mramora daje elegantan štih. Zlatni okovi i otvorene police nadopunjuju interijer i daju moderan dodir.

 | Autor: YouTube YouTube Foto: YouTube, Reese Witherspoon

Kuhinja Reese Witherspoon doista je fenomenalna

Plavi akcenti ove važne prostorije provlače se kroz cijeli prostor. Kraljevsko plava vrata, okviri za slike i stropne letvice privlače poglede s jednog akcenta na drugi. Nenametljiv dizajn radne ploče pristaje uz to. Cigla i prirodni materijali kao što su podne daske i pletene barske stolice miješaju stilove na uzbudljiv način.

 | Autor: YouTube YouTube Foto: YouTube, Reese Witherspoon

Koliko god vanjski izgled bio moderan i luksuzan, toliko je i unutrašnjost kuhinjskih ormara i spremišta neuredna i kaotična. Dvije stručnjakinje, Emily i Lauren iz 'The Home Edit', motivirano su se prihvatile posla i pretvorile kuhinjski kaos slavne glumice u  genijalno organiziran dizajnerski san. „Nije strašno, ali mislim da možemo bolje“, rekle su dok su gledale kroz ormarić pun stolnih ukrasa i čaša.

Možda vas zanima Renovirana vjetrenjača iz 1761. na Hvaru sada je jedna od najljepših lokacija za ljetovanje na Airbnbu Rubrika Life&style Life&style

Konačno red u hladnjaku i smočnici

Emily i Lauren iz 'The Home Edit' donijele su prozirne kutije za razvrstavanje i velike staklene posude te su prostoriju za skladištenje u trenu pretvorile u savršeno organiziran prostor. Ne može se previdjeti Reeseina radost zbog toga: ulazi u vlastite prostorije s rukama ispred usta i više puta viče „O moj Bože!“ i od srca zahvaljuje na „savršenom rezultatu“.

 | Autor: YouTube YouTube Foto: YouTube, Reese Witherspoon

Bogatstvo Reese Witherspoon procjenjuje se na više od 500 milijuna dolara. „Djevojka sa Juga“ Posjeduje nekoliko imanja u Nashvilleu, Tennessee, ali također ima nekretnine i u Kaliforniji. Živi u svom starom kraju s najmlađim sinom Tennesseejem (11) nakon razvoda od supruga Jima Totha (53).

Možda vas zanima Ova bračka vila ne samo da je izgrađena od bračkog kamena i ima bazen nego ima i vlastitu spilju! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @reesewitherspoon
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    svida mi se kuhinja