Ove veljače uz pomoć Nastasje Chiare Petrić, dm-a i dmBio proizvoda donosimo vam ideje za osviještene obroke. Zato bez oklijevanja pripremite pohani bakalar u šarenoj kvinoji koji prekrasno izgleda, a za njegovu pripremu trebat će vam svega nekoliko žlica maslinovog ulja!
Recept za neodoljivo hrskavi pohani bakalar iz pećnice možete pronaći niže u tekstu, a u dm kuharici „Kuhaj drugačije“ društvo mu radi još 49 osviještenih recepata koje je pripremila Nastasja Chiara Petrić. Kuharicu ćete dobiti na poklon ako tijekom veljače u prodavaonici dm-a kupite označene proizvode prirodne kozmetike, osviještene prehrane te održive proizvode za domaćinstvo u vrijednosti iznad 200 kuna.
Pohani bakalar u šarenoj kvinoji
SASTOJCI
600 g fileta crnog bakalara
2 jaja
3 žlice dmBio integralnog pirovog brašna
150 g dmBio šarene kvinoje
malo soli
otprilike 5 žlica dmBio ekstra djevičanskog maslinovog ulja
PRIPREMA
Detaljni video pripreme, u kojem se Nastasji pridružio i Mario Mlinarić, možete pogledati na dm-ovom YouTube kanalu, a za još drugačije inspiracije pratite dm na Facebooku i Instagramu.
Više informacija o proizvodima pri čijoj kupnju tijekom veljače možete dobiti kuharicu te ostvariti 15x više bodova, saznajte na www.dm.hr/zivim-osvijesteno-biram-prirodno.