Life&style

Kuglice za bor punjene džinom? Kupujemo, hvala!

Možda još nisi počela razmišljati o Božiću, ali doći će brže nego što misliš. Predlažemo nove dekoracije za božićno drvce - ove kuglice punjene džinom! Ako ovo nije najgenijalnija ideja ikad....

Možda ti se čini da već imaš dovoljno ukrasa za bor i da nema tih božićnih dekoracija koje te mogu iznenaditi i oduševiti. Ali kad ti pokažemo ove super cool kuglice za bor punjene džinom poželjet ćeš da je Božić sutra.

Brend Pickering's Gin smislio je genijalnu ideju kako će šarene kuglice za bor visjeti na tvom boru i skrivati finu i pitku tajnu. U bilo kojem trenutku možeš otvoriti kuglice i pretvoriti i najobičniji dan u najluđi party. Paket od šest kuglica dolazi s cijenom od 250 kuna, a na službenoj stranici opisane su kao "savršen način kako dodati instantnu dozu veselja svom drvcu". Ne možemo se više složiti. 

 | Autor: Pickering's Gin Baubles Pickering's Gin Baubles Pickering's Gin Baubles, 250 kuna

Svaka kuglica napunjena je sa 50 mililitara Pickering's gina i ukrašena je dekorativnom trakicom kako bi mogla sigurno visjeti na tvom drvcu. Dovoljno. To je sve što nam je trebalo. Kupujemo!

I ne tako iznenađujuće, ove su kuglice već postale veliki hit među obožavateljima džina diljem svijeta, a prošle godine stranica se čak srušila od količine prometa nakon što su puštene u prodaju. Čak 30.000 kuglica prodano je u svega 82 sekunde. Ok, očito trebamo biti jako brzi ove godine! 

Photo: Pickering's Gin Baubles

Komentari 0