Life&style
Ženska Priča s Marijanom Perinić i Aleksandrom Stankovićem.

Kreće nova sezona ''Ženske priče!'' Otvara je Aleksandar Stanković koji otkriva da mu je supruga prišla prva

  • Iščekivanju je odzvonilo! Spremni smo na novu sezonu showa ‘Ženska priča’ koja na kanalima miss7 kreće već u četvrtak, 14. listopada u 18 sati
  • Odlični format zabavnih minuta koji si i ti nagrađivala svojim pregledima prepušten je Marijani Perinić koja na čašice razgovora dovodi nova zanimljiva lica
  • Među njima su Aleksandar Stanković i Boris Jokić koji su ispričali baš sve o muško-ženskim donosima -  za nestrpljive otkrivamo i pikantne detalje koje nam je ispričao voditelj ‘Nedeljom u 2’

S jeseni smo u novu roditeljsku, školsku ili poslovnu sezonu zakoračili odmorni i s puno elana, a da nam na tom putu ne nedostaje zabavnih i inspirativnih trenutaka pobrinut će se i nova sezona omiljenog talk showa ‘’Ženska Priča’’!

Kroz super prihvaćen i hvaljen show format uspješno te vodi naša kolumnistica, komičarka i spisateljica Marijana Perinić koja je na miss7 kanalima prošlu sezonu ugostila paletu zanimljivih gostiju: od Vlahe Arbulića, Bruna Šimleše, preko Nevene Rendeli, Anđe Marić, Barbare Kolar do Elle Dvornik i Franke Batelić i mnogih drugih.

Da si i ti uživala u druženjima koja su na humorističan, zabavan i edukativan način obrađivala teme bliske ženskoj publici pokazuje i sjajna gledanost epizoda koje su u nekim slučajevima imale i po 100 tisuća pregleda. Hvala ti na tome!

Zato se i u ovoj sezoni trudimo biti još bolji, a kako nam je otkrila Marijana, zanimljivih gostiju neće nedostajati, a posebno će se govoriti o muško-ženskim odnosima

Marijana Perinić, voditeljica je showa Ženska priča | Autor: Sandra Simunovic /Pixsell Sandra Simunovic /Pixsell Marijana Perinić, voditeljica je showa Ženska priča

Prvi su se o tematici 'muške perspektive' usudili progovoriti voditelj  Aleksandar Stanković te psiholog i znanstvenik Boris Jokić. Sigurni smo da jedva čekaš kada će te na našim kanalima ovaj karazmatični i elokventni (a otkrit ćeš i vrlo zabavni) dvojac uz našu Marijanu opustiti i inspirirati.  A do tada, otkrit ćemo ti što nas se to najviše dojmilo kod našeg prekaljenog voditelja britkog jezika i  uma. 

Aleksandar Stanković otvoreno o muško-ženskim odnosima

Voditelj čiji je show 'Nedjeljom u 2'' po svim okvirima dočekao svoju punoljetnost, odnosno 21 godinu postojanja, nasuprot Marijani zauzeo je nešto ‘opušteniji' stolac nego što to gosti u njegovoj emisiji imaju priliku. 

Možda će neke iznenaditi, najviše zbog dojma samouvjerenosti koju ostavlja na malim ekranima, ali Aleksandar nije imao pretjerano sigurnosti u mladosti kada su u pitanju bile žene. To ga međutim nije spriječavalo da pored i nekih neuspjelih pokušaja zavođenja mašta o ostvarenju odnosa, kako je i priznao, i sa starijim ženama.  

Smatra kako je seks na jednu noć dobar pa i nema ništa protiv njega na prvom spoju. Na ženama ga je oduvijek prvo privlačio fizički izgled, a onda zna što želi – da ne tipka puno po mobitelu i ima umjeren, ali i ne preizražen smisao za humor.
Ipak, i kao mlađi bio je dovoljno emocionalno zreo i izvan tradicionalnih okvira da pozdravlja situacije u kojima su žene one koje prilaze, jer baš takve i voli – sigurne u sebe!

‘’I sadašnja supruga mi je prva prišla. Nemam problema s tim da su žene lovkinje’’, otkrio je Aleksandar o svojoj 14 godina mlađoj supruzi Željki. 

Ženska Priča s Marijanom Perinić i Aleksandrom Stankovićem | Autor: Sandra Simunovic /Pixsell Sandra Simunovic /Pixsell Ženska Priča s Marijanom Perinić i Aleksandrom Stankovićem

Sa suprugom ravnopravno sudjeluje u kućanskim poslovima. Ipak otkrio je kako je ona morala zažmiriti na jednu stvar koju je voditelj ‘prekrižio s liste’.

‘’Žena mi je ‘žena zmaj’ koja bi me pojela za doručak, a sad sam u pelenama. Ma ja sam u biti najobičniji papak. Slab sam u kuhanju, ali u svemu ostalom sam jak’’, priznao je. 

Koliko je seks važan?

Voditelj je povjerio kako nikada ne bi oprostio nevjeru, a otkrio je i razmišlja li poput svakog prosječnog muškarca na seks svake četiri minute. 

‘’Ja sam dugo vremena bio takav prosječan muškarac. Sada sam ispodprosječan. Pojave se drugi prioriteti… brak, i djeca, i to’’ našalio se Aleksandar.

Ipak dodao je kako je redovan seksualni život jako važan i da se definitivno ne smije svesti na ‘’jednom godišnje’’. 

Osim redovnh aktivnosti u krevetu za kvalitetan muško-ženski odnos važno se ponekad i ispuhati, a voditelj to najčešće odradi polusatnim trčanjem. ‘’Ne mogu si dozvoliti cjelodnevne ljutnje’’, dodao je.

Do razvoda, po Aleksandrovom mišljenju, uvelike dolazi i zbog toga jer se ženekako su danas financijski neovisne, više ne daju manipulirati, a i tempo života je drugačiji. 

Ženska Priča s Marijanom Perinić i Aleksandrom Stankovićem i Borisom Jokićem | Autor: Sandra Simunovic /Pixsell Sandra Simunovic /Pixsell Ženska Priča s Marijanom Perinić i Aleksandrom Stankovićem i Borisom Jokićem

Što još Aleksandar ima za reći o muško-ženskim donosima, vrijednostima koje želi prenijeti svojoj djeci, kćeri Uni i sinčiću Maku, te ostale zanimljivosti možeš pogledati u emisiji koja te očekuje na našim kanalima u četvrtak, 14. listopada u 18 sati, a uskoro ti i otkrivamo i kakvim nas je to sve stavovima, šalama i iskustvenim pričama osvojio Boris Jokić.

Photo: Sandra Simunovic /Pixsell

Komentari 0