Life&style

Kraš ima dva nova okusa čokolada Dorina Napolitanki - s kakaom i mlijekom te limunom i narančom

  • Obradovala nas je vijest da je Kraš upravo lansirao dva nova okusa najdražih čokolada Dorina Napolitanki
  • Ako si poput nas i podjednako voliš finu čokoladu i dobre napolitanke, ovo je onda prava slatka premija
  • Dorina Napolitanke cocoa & milk i Dorina Napolitanke lemon orange novi su okusi koji će oduševiti i ljubitelje čokoladnih ali i voćnih okusa

Da u Krašu spajaju prefine slatkiše i okuse te tako stvaraju nove uzbudljive delicije i nije neka novost, ali nekako se uvijek razveselimo novitetima i ne možemo dočekati da ih probamo. Stoga nas je obradovala vijest da je Kraš upravo lansirao dva nova okusa najdražih čokolada Dorina Napolitanki. 

 | Autor: Kraš Kraš

Tako će svi ljubitelji slatkiša moći odabrati nešto za sebe, a ako si poput nas i podjednako voliš finu čokoladu i dobre napolitanke, ovo je prava slatka premija. Evo što novoga za nas pripremio Kraš...

Dorina Napolitanke cocoa & milk savršena su kontrastna kombinacija čokolade i mliječnog punjenja, dok tamni listovi vafla puni kakaa čine ovu čokoladu još „čokoladnijom“. Ova je čokolada po mjeri svih čokoljubaca koji vole grickati svoje Napolitanke po redu. Čokolade nikad dosta.

 | Autor: Kraš Kraš

Dorina Napolitanke lemon orange spoj je tamne čokolade, svijetlih listova vafla i osvježavajućih citrusa. Svaka kockica nudi odmjerenu, ali krajnje čokoladnu punoću okusa i to s izvrsnim balansom slatkoće.

 | Autor: Kraš Kraš

Nove Dorina Napolitanke već se nalaze na policama Kraševih bonbonnierea te trgovinama diljem Hrvatske, što znači da već za nekoliko minuta možeš uživati u novim slatkim okusima.

Photo: Kraš

Komentari 0