Life&style
1/14

Kozmetika u službi uređenja prostora

Ruž za usne, lak za nokte kao zanimljivi detalji za uređenje doma dostupni u Lesnini.

Lak za nokte i ruž za usne tipičan su pribor za uljepšavanje žena, međutim, njihovo mjesto ne mora nužno uvijek biti vezano za kupaonicu ili torbicu. Lesnina predstavlja Beauty liniju u službi uljepšavanja interijera.

 | Autor:

Lakovi za nokte i ruževi za usne u ovoj kolekciji preobraženi su u porculanske vaze koje osvajaju prostor svojim dizajnom i namjenom. Kozmetički preparati narančaste, crvene i ružičaste nijanse pretvoreni su u dekorativne detalje koji privlače poglede i oplemenjuju prostor.

 | Autor:

Ova Lesninina beauty priča spoj je jednostavnosti, estetike i funkcionalnosti. Simpatičnim, kreativnim novitetima iz svijeta kozmetike pridodane su i porculanske posude za nakit u pratećim bojama. Maštoviti beauty predmeti u službi uređenja prostora pravi su primjer kako se make over doma može napraviti bez velikih financijskih izdataka, s par dekorativnih sitnica. Dnevni boravak ukrašen modernom vazom razigrat će prostor i dati mu drugačiji sjaj. Osvježite svoj životni prostor, potražite ideju u Lesnini!

 | Autor:

U galeriji pogledajte više fotografija... 

Photo: None

Komentari 0