Life&style

Kozmetika iz koje niče cvijeće – ali doslovno

Ručno proizvedene sapune iz Dalmatinske zagore potražite u dm-u

S krševitih brežuljaka Dalmatinske zagore na police dm-a stigla su tri izdanja ručno proizvedenih sapuna kozmetike Silvan. Svaki očarava kombinacijom sastojaka iz srca teško dostupnih prirodnih područja koji imaju snažnu poveznicu s nasljeđem stanovnika Dalmatinske zagore. Čak je i ime ovog sapuna znakovito jer ga dijeli s drevnim dalmatinskim božanstvom pašnjaka i šuma.

 | Autor:

Kozmetika iz koje niče cvijeće

Osim što su prirodne ljepote Zagore utkane u ove proizvode, ono što izdvaja sapune Silvan je pakiranje koje je napravljeno od biorazgradivog papira sa sjemenkama divljeg livadnog cvijeća – što znači da ga možete posaditi! Ljubiteljice i ljubitelji prirodne kozmetike odnedavno u svom najbližem dm-u mogu pronaći tri vrste sapuna Silvan koji odišu divljom prirodom – počevši od sastojaka, pa sve do samog pakiranja.

Lice i tijelo uronjeni u kulturu zavičaja

  • sapun od aktivnog ugljena BLACK & PURE s eteričnim uljem čajevca idealan je za čišćenje lica kružnim potezima koji dovode do stvaranja pjene koja ostavlja kožu čistom i mekom.
  • morska sol uklanja toksine s kože dok istovremeno pomaže pri apsorpciji hranjivih tvari iz ulja jojobe, što sapun SEA NYMPH čini idealnim pilingom prilikom tuširanja. Osim učinka čišćenja, sapun stvara bogatu pjenu pri čemu se oslobađa miris eteričnog ulja mandarine.
  • sapun MILK AND HONEY se, osim sastojcima, ističe i etnografskim motivima na pakiranju koji na suvremen način upotpunjuju proizvod. Nastao je u suradnji s TZ Dugopolje i LAG „Zagora“ te kombinira kozje mlijeko, med od drače i eterično ulje lavande

 | Autor:

dm želi pozitivno utjecati na navike svojih kupaca i ponuditi im što veći izbor osviještene visokokvalitetne kozmetike domaće proizvodnje te pružiti podršku malim hrvatskim proizvođačima. Upravo zato na policama dm-ovih prodavaonica možete pronaći sapune Silvan koje je prepoznao i utjecajni modni časopis Vogue.

Za više informacija o proizvodima i ponudi prirodne kozmetike dostupne u dm-u, posjetite www.dm.hr ili dm-ovu Facebook i Instagram stranicu.

 

Photo: None