Life&style

Kourtney K. održava liniju uz smoothie od 4 sastojka

Poznata kao najzdravija članica klana Kardashian, Kourtney se kune kako tajna njezine figure leži u ovom super jednostavnom smoothieju

Majka troje djece i najstarija od triju sestara Kardashian, Kourteney, oduvijek je bila jako striktna kad je riječ o zdravoj prehrani i fitness režimu, kako u obiteljskom reality showu, tako i na svojoj ekskluzivnoj aplikaciji te na raznim društvenim kanalima. Kourtney se već nekoliko godina drži prehrane bez glutena i laktoze, bira GMO-free namirnice te pazi na njihovo podrijetlo i sastav. Jedini slučaj u kojem napravi iznimku su događaji koji uključuju njenu djecu, poput primjerice rođendana i blagdana. 
 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Kourtney je otkrila kako najveći naglasak oduvijek stavlja na doručak i da je upravo razlog njezine vrhunske linije u 38. godini čaroban smoothie od samo 4 sastojka! Jedan pogled na njenu liniju dovoljan nam je da joj odmah ukrademo ideju za doručak. Kourtney u svoj smoothie stavlja pola avokada, jednu bananu, šaku špinata i bademovo mlijeko.

Ako joj na doručak svrati koja članica obitelji, rado će poduplati količinu namirnica, a ako ovako zdrav početak dana garantira super liniju poput njene - od sutra, blendamo!

Photo: None

Komentari 0