Life&style

Konačno su izmišljeni - M&M od bijele čokolade!

Baš kada smo pomislili da u svijetu čoko gastronomije ne može biti bolje, na tržište su izašli M&M bomboni od bijele čokolade!

"Primijetili smo kako na tržištu vlada povećana potražnja za bijelom čokoladom", izjavila je još u ožujku Allison Miazga-Bedrick, brend managerica M&M-a. A mi smo pomislili: "Dobro jutro!", pa sve u varijanti bijele čokolade obožavamo! Kako onda ne bismo voljeli M&M od bijele čokolade? Slavni čokoladni bomboni šarenih boja koji dolaze u varijanti sa i bez kikirikija obožavamo već desetljećima, a sada su konačno dobile i svoju verziju od bijele čokolade. Cijena je na američkom tržištu ista kao i kod klasičnih M&M bombona, 2, 5 dolara ( nešto više od 12 kuna), pa se nadamo da će se ista cijena zadržati i na našem tržištu, gdje je vrećica bombona oko 10 kuna. Ipak, postoji jedan catch - ova nova fina verzija za sada nije dostupna na našem tržištu, ali to ne znači da neće biti. 

Bombončići M&M od bijele čokolade nisu jedina novost za brend. Trenutno je u tijeku veliko američko natjecanje u kojem će kupci odlučivati koji će okus biti lansiran 2019. godine. U ponudi su tri vrste - jedna varijanta je unutrašnjost od kokosa, jedna je sa zrncem karameliziranog kikirikija, a treću ne bismo nikada pogodili: najluđi prijedlog je M&M s okusom ljute meksičke papričice jalapeno! Što god Ameri odabrali, jedva čekamo isprobati!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SnackChatLive with Brent Timm (@snackchatlive) on

Photo: Twitter

Komentari 0