Life&style

Stigao je Kinder sladoled! I već je zvijezda Instagrama

U Hrvatsku je došao dugo iščekivani Kinder Bueno sladoled i već su svi za njim poludjeli! Jaoooo, ode naše #fitljeto2018

Iako je prije mjesec i pol izgledalo kao još jedna instagramska photoshop fora Kinder Bueno sladoled je stvarnost. I to NAŠA stvarnost jer je stigao u Hrvatsku! Konačno. Jedva smo dočekali jer kad su se prije mjesec i nešto pojavile prve fotografije novih Kinder sladoleda, bili smo skeptični. Pa ne bi bio prvi put da ugledamo super cool slastice koje na kraju nikad uopće ne dočekaju svjetlost dana ili pak ne dođu kod nas. Ovo je stvarno!

Kinder Bueno kornet sladoled, Kinder ice-cream sandwich i Kinder ice-cream stick tri su noviteta iz Ferrero obitelji! Fotke koje su tada preplavile Instagram došle su iz same Kinder tvornice, odnosno od sretnika koji testiraju njihove novitete (da, wow, to je pravi posao!). No otkako je stigao i k nama, situacija je slična. Na svoje profile ga stavljaju brojne sladeoledoljupke i sladoljupci, a izjave su nezaboravne, od "pronašla sam ljubav svog života" nadalje.

 

 

Slinite?🙃 #kinderbuenoicecream #kinderbueno #kinder

A post shared by Tom (@tom_zlatkovic) on

Možda vas zanima Želimo ga odmah sada! Stiže Macho od bijele čokolade! Rubrika Life&style Life&style

Nažalost, k nama je stigao tek Kinder kornet i zasad samo u neke birane trgovine poput dućan američkom hranom na zagrebačkim Vrbanima ili Mr. Pancake u Sesveta. I, pogađaš, rasproda se isti čas kad stigne. Ali nema veze - to je tek početak, vjerujemo da će ovih sladoleda biti u ponudi sve većeg broja trgovina. P.S. Javi nam ako i ti znaš neko mjesto gdje se prodaje Kinder Bueno sladoled.

 

 

 

To je to 😉😉😉😁😁😁

A post shared by Marija Kranjec (@marija_3009) on

 

 

🍦🌸😍🌞 #kinderbueno #feliz #lalala

A post shared by Iva Jantolić (@ivajantolic) on

 

 

Photo: instagram @keona93

Komentari 0