Life&style

Konačno! Evo trika kako "počistiti" staklenku Nutelle do zadnje mrvice

  • Otkriven je "pravi" način konzumiranja Nutelle bez da propadne i najmanja količina ovog omiljenog namaza od lješnjaka
  • Trik je u pravilnom grabljenju Nutelle iz staklenke
  • Ova metoda sprječava da se dio namaz osuši i zalijepi za stijenke staklenke

Jedan muškarac otkriva "ispravan" način da jedeš Nutellu tako da staklenku "očistiš" do kraja, bez da se namaz zasuši i zalijepi za stijenke te nam dio nje na kraju propadne. Glavni je savjet da Nutellu uvijek treba grabiti iz sredine staklenke jer to sprječava da se ostaci na rubu i stijenkama zasuše, stvrdnu i zalijepe za posudu.

"To me naučila moja djevojka. U početku mi je bilo teško vjerovati, ali uvijek uspijeva", napisao je. "Ako uzmimate samo iz središta staklenke, preostala Nutella koja je uz rub će se slegnuti dolje. Do idućeg konzumiranja stijenke će biti potpuno čiste.

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Čista staklenka zahvaljujući triku

Pretpostavlja se da je to posljedica kohezije Nutelle koja se povlači prema dolje. Čovjek je rekao da je bio "iznenađen" kad je vidio kako njegov trik svaki put "jako dobro funkcionira". Otkrio je kako je zadivljen "otkrićem" jer osim na samom dnu, nema beskrajnog grebanja kako bi se ostatak namaza izvadio na nož ili žlicu. 

Nutella cheesecake bez pečenja neće ni najveće gurmane ostaviti ravnodušnima

Njegov trik dobio je preko 800 komentara, a mnogi su rekli da jedva čekaju vidjeti funkcionira li uistinu. "Upravo sam dobio novu veliku staklenku Nutelle i tako sam uzbuđen što ću je probati", napisao je jedan, a drugi se našalio: "Pokušat ću, a ako ne uspije samo ću sipati vruću kavu u staklenku i popiti Nutella napitak."

 | Autor: shutterstock shutterstock Nutellu bi trebalo grabiti iz sredine

Možda vas zanima Mljac! Ovaj slasni Nutella mousse napravit ćeš u samo nekoliko minuta Rubrika Life&style Life&style

Jedan je dodao: "Ne jedem Nutellu. Sada je želim kupiti samo da isprobam ovaj trik." Druga je osoba rekla: "Moja baka čuva Nutellu u hladnjaku, pa joj uklanjanje iz sredine neće pomoći." To je točno, jer da bi ovaj trik djelovao moraš Nutellu držati na sobnoj temperaturi. Dakle, samo je nemoj stavljati u hladnjak. U tom slučaju trik neće raditi. Mora biti toplo da bi Nutella tekla. 

Photo: Shutterstock

Komentari 0