Life&style
Kolekcija Puma tenisica i modnih dodataka čije je lice globalna superzvijezda dostupna je i u Hrvatskoj! Kolekcija Puma tenisica i modnih dodataka čije je lice globalna superzvijezda dostupna je i u Hrvatskoj! Kolekcija Puma tenisica i modnih dodataka čije je lice globalna superzvijezda dostupna je i u Hrvatskoj!

Kolekcija Puma tenisica i modnih dodataka čije je lice globalna superzvijezda dostupna je i u Hrvatskoj!

Lice nove Pumine kolekcije pod sloganom #WhateverSuitsYou je mega popularna američka glazbena senzacija Bebe Rexha

Tenisice i torbe koje će savršeno zaokružiti naše proljetne outfite pronašli smo u novoj kolekciji Pume koja je izašla pod sloganom #WhateverSuitsYou čije je lice nagrađivana pjevačica Bebe Rexha. Ova kolekcija ističe se bezvremenskom jednostavnošću i čistim linijama - donosi dva nova modela tenisica te tri modela torbi u bijelo-ružičastoj kombinaciji što cijelu kolekciju čini idealnim proljetnim odabirom.

Kolekcija izlazi u ekskluzivnoj suradnji s destinacijom broj 1  za kupovinu obuće u Hrvatskoj – Deichmannom i dostupna je u svim Deichmann trgovinama.

Pogledajte prekrasne modele koji čine novu Puma kolekciju

 | Autor: Deichmann Deichmann

Od dva modela tenisica, jedan je klasični all white model sa srebrenim logotipom, dok se drugi model pojavljuje s nježno ružičastim uzorkom „formstripe“ i istaknutim zlatnim Puma logotipom.

Tri modela torbi savršeno će zaokružiti svaki proljetni outfit te dodati ležeran, sportski štih. Tu su ruksak, shopper torba te manja torba za nošenje preko tijela. Jednostavne, ležerne i praktične – Puma torbe osvojit će vas svojom funkcionalnošću i dizajnom.

 | Autor: Deichmann Deichmann

Slogan #WhateverSuitsYou simbol je osnaživanja kojim se nastoji potaknuti žene da u svakom pogledu zavole sebe onakvima kakve jesu i da nose što god požele. Modeli koje nam donosi kolekcija mogu se stilizirati na bezbroj načina i stilova, baš kao što je to opisala i sama zvijezda kampanje Bebe Rexha: „Različiti stilovi koje njegujem omogućuju mi da pokažem različite aspekte svoje osobnosti, svoje pravo lice i svoju snagu“.

Kolekciju potražite u svim Deichmann trgovinama te na www.deichmann.com.

 

 

Photo: Deichmann