Life&style
1/8

KnockOut Snow festival zapalit će grupa Vatra!

Najpoznatiji skijaško – glazbeni festival KnockOut Snow festival najavljuje pravu glazbenu poslasticu! Grupa Vatra po prvi će puta zasvirati na pozornici najluđeg festivala u novom odredištu, francuskom Les Orresu, a najbrže fanove očekuje i posebno iznenađenje sredinom kolovoza.

Četvrto izdanje KnockOut Snow festivala očekuje nas od 03. do 10. siječnja 2015., a skijaški centar Les Orres nova je prijestolnica najluđe zabave tisuća mladih iz regije.

 | Autor:

Osim novog doma, koji će spremno otvoriti svoja vrata početkom godine, KnockOut Snow festival priprema i tradicionalno uzbudljiv glazbeni program. Francuske će Alpe ove godine zapaliti grupa Vatra! Virovitički će dobitnici Porina po prvi puta zasvirati na snježnoj pozornici, a hitovi poput Tremola, Bilo je dobro dok je trajalo, Tanga i brojnih drugih, ugrijat će srca tisuća mladih avanturista.

 | Autor:

Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo ove godine nastupiti na KnockOut Snow festivalu, a pogotovo u vrijeme kada slavimo 15 godina postojanja benda i to na vrhu francuskih Alpa. Pozivam sve da nam se pridruže i da dođu i poslušaju kako zvuče Slavonci među oblacima!“, izjavio je pjevač grupe Vatra Ivan Dečak.

 | Autor:

Grupa Vatra virovitički je rock bend koji na hrvatskoj glazbenoj sceni djeluje od 1999. godine kada objavljuju prvi album Između nas. Krajem 2000. godine Vatra snima drugi po redu album Anđeo s greškom, koji na samom kraju, fatalnom pogreškom kompjutora, biva u potpunosti izbrisan. Nakon višemjesečnog ponovnog snimanja album je objavljen te osvaja nagradu Crni mačak za produkciju, a kao točka na i bendu dolazi poziv da nastupi kao specijalni gost na koncertu grupe Simple Minds u Zagrebu. Spot za pjesmu Privremeno nedostupan pojavljuje na Britanskom MTV-u. Petim albumom Sputnik bend radi značajni zaokret u zvuku, a već po objavljivanju slijede hvalospjevi glazbenih kritičara i publike. Krajem 2009. Vatra je proglašena Rock bendom godine od strane Fender korporacije. Šesti studijski album Ima li budnih objavljen je u 2011., a singl Tremolo u suradnji sa Damirom Urbanom osvojio je i nagradu Porin. Ove su godine dečki za album VT osvojili i Porin za najbolji album alternativne glazbe.

 | Autor:

Posebno iznenađenje očekuje najveće i najbrže fanove festivala. Prvih sto zaljubljenika u sport i glazbu koji se prijave za ovogodišnju avanturu 12. kolovoza, očekuje poseban Summer popust od 500 kn za termin u siječnju! Cijena KnockOut Snow festival aranžmana, koja uključuje prijevoz, smještaj i skijašku kartu, iznosi samo 2490 kn po osobi! Za sve one željne adrenalina i uzbudljivih skijaških dana na odličnim stazama sportskog centra Les Orres tu je i Novogodišnji termin od 28.12. - 03.01.2015. koji nema KnockOut festivalski program. Za zabavu će biti zaduženi DJ-i čija će imena biti uskoro poznata.

U galeriji detaljnije pogledajte fotografije...

Photo: None

Komentari 0