Life&style
Kim Kardashian

Kim Kardashian i Cara Delevingne neprepoznatljive su u teaseru za 'Američku horor priču: Delicate'

  • 'Američka horor priča' je antologijska horor televizijska serija autora i producenata Ryana Murphyja i Brada Falchuka
  • Kroz brojne epizode i sezone kultne serije prodefiliralo je mnogo poznatih glumaca i zvijezda
  • Za novu, 12. sezonu serije, 'reaktivirat' će se Kim Kardashian, koja se u mlađim danima bavila glumom

Nakon više od desetljeća i pol pojavljivanja na reality TV-u, lako je zaboraviti da je i Kim Kardashian nekada bila mlada i perspektivna glumica. Godine 2008. pojavila se u parodiji Jasona Friedberga i Aarona Seltzera 'Film Katastrofe', a potom je imala nekoliko manjih uloga kao u seriji o surfanju 'Beyond the Break', zatim u 'CSI: NY', 'Divino novo ruho' i 'Bračna savjetnica'. Od tada je, međutim, uglavnom nastavila glumiti samu sebe na velikom i malom ekranu, s povremenim kratkim gostovanjima u filmovima. Ali, sada će se sve to promijeniti.

Film 'El Conde' Možda vas zanima Izišao je trailer za Netflixovu otkvačenu vampirsku komediju Pabla Larraína 'El Conde' Rubrika Life&style Life&style

Dana 10. travnja je Kim objavila zagonetan teaser na Instagramu koji je otkrio da će glumiti uz Emmu Roberts u dvanaestoj sezoni 'Američke horor priče', koja bi trebala stići ovog ljeta. Novi nastavak obilježit će povratak Roberts u franšizu koju vodi Ryan Murphy, a nosit će naziv 'Delicate'. Halley Feiffer preuzima ulogu scenaristice i djelomično temelji svoje scenarije na nadolazećem romanu Danielle Valentine 'Delicate Condition'.

Spremna za police ovog kolovoza, sadržaj knjige glasi: 'Anna Alcott očajnički želi imati obitelj. Ali, dok pokušava uravnotežiti svoj sve više javni život glumice s iscrpljujućim režimom in vitro oplodnje, počinje sumnjati da se netko jako trudi da se to nikada ne dogodi. Nema ključnih lijekova. Sastanci se pomiču bez njezina znanja. Sigurna je da je prate. A kad konačno zatrudni, netko joj provali u kuću i ukrade ultrazvučnu fotografiju njezine bebe. Ali, usprkos svemu što je proživjela, ni njezin suprug ne želi povjerovati da je to nečija bolesna igra. Zatim joj doktori kažu da je izgubila bebu. Unatoč svojoj tuzi, Anna ignorira što joj govore, jer još uvijek osjeća kako se beba miče. Izolirana u udaljenom gradu prekrivenom snijegom, Anna je sigurna da se približava onaj tko ju je pratio. I kako njezini simptomi postaju sve strašniji, ne može se ne zapitati što to točno raste u njoj.'

 | Autor: FX FX Foto: FX, Cara Delavinge

Još nije jasno koga će glumiti Roberts i Kardashian, premda je mreža FX potvrdila da je uloga potonje napisana posebno za nju. Kardashian i Ryan Murphy su prijatelji, a Murphy je opisao Kardashianinu ulogu kao „zabavnu, elegantnu i naposljetku zastrašujuću“, dodajući da je „ova sezona ambiciozna i nije slična bilo čemu što smo dosad napravili.“ Još uzbudljivije vijesti o izboru glumaca uslijedile su kasnije u travnju, kada je objavljeno da će se Kardashian i Roberts pridružiti Cara Delevingne i Michaela Jaé Rodriguez, premda se malo zna i o njihovim likovima.

 | Autor: FX FX Foto: FX, Emma Roberts

Zatim je izišao prvi teaser s Roberts, Delevingne i Kardashian. Postavljen na zadivljujuću izvedbu pjesme 'Rock-a-bye Baby', prikazuje niz sijedih plesačica koje mašu crnim kandžama prije nego što se vide jezive snimke trojca, sa žarko crvenim ružem za usne i prenaglašenim trepavicama.

Prema teaseru, antologijska serija 'dolazi uskoro'. Za Kardashian bi to moglo označiti početak potpuno novog poglavlja u njezinoj eklektičnoj karijeri. Uostalom, Murphy ima dokazanu reputaciju u dovođenju kulturnih ikona u holivudsko okrilje: samo tri godine nakon što je Lady Gagu angažirao za ulogu grofice krvopije u petoj sezoni 'Američke horor priče: Hotel', glumila je u filmu 'Zvijezda je rođena' i dobila Oscara ubrzo nakon toga.

 | Autor: FX FX Foto: FX, Kim Kardashian

The Continental, Colin Woodel Možda vas zanima Izišao je trailer za seriju 'The Continental' temeljenu na John Wick filmovima, Mel Gibson glumi zlikovca Rubrika Life&style Life&style
Photo: FX
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    opa