Life&style
Kiefer Sutherland

Kiefer Sutherland će nanovo spašavati svijet, ovog puta u novoj hit seriji 'Zečja rupa'

  • Nedavno se pojavio teaser trailer, službeni prvi pogled na nadolazeću Paramount+ seriju 'Zečja rupa' (Rabbit hole), za koju se očekuje da će biti hit
  • U svojoj sljedećoj glavnoj ulozi, Kiefer Sutherland, zvijezda serije '24' i 'Jedini preživjeli' glumi majstora prijevare u svijetu korporativne špijunaže
  • Otkrit ćemo ti sve što znamo o seriji koja bi s emitiranjem trebala početi krajem ožujka

Kiefer Sutherland vratio se i donosi vibracije legendarnog Jacka Bauera u nadolazećoj TV seriji 'Zečja rupa'. Nakon tajanstvenog teaser trailera, službeni prvi pogled na Sutherlandovu nadolazeću Paramount+ seriju Rabbit Hole otkriva više o sljedećoj glavnoj ulozi junaka serije '24' i 'Jedini preživjeli' (Designated Survivor).

Možda vas zanima Serijal filmova 'Zločini iz Strasti': Ovih 6 odličnih švedskih krimića stiže na Pickbox NOW Rubrika Life&style Life&style

U seriji 'Zečja rupa', koja izlazi 26. ožujka, Sutherland glumi Johna Weira, koji je opisan kao majstor prijevare kojemu su „namještena ubojstva od strane moćnih sila koje imaju sposobnost utjecati i kontrolirati stanovništvo“.

Trailer prikazuje Johna kako prijeti zaštitaru bombom koja se aktivira na daljinu, a zatim je regrutiran da spasi svijet — nešto s čime je glumac jako dobro upoznat nakon devet sezona u kojima je bio protuteroristički agent u Foxovoj seriji '24'. Ovaj put, međutim, radnja se događa usred svijeta korporativne špijunaže i globalnih tehnoloških prijetnji.

Sutherland je također izvršni producent serije, uz scenariste i redatelje Johna Requa i Glenna Ficarra, kao i Charliea Gogolaka, Suzan Bymel iz serije 'Jedini preživjeli' i Hunta Baldwina. 

 | Autor: Paramount + Paramount +

Seriju od osam epizoda producira Paramount Global CBS Studios. Glumačku ekipu zaokružuju Charles Dance, Meta Golding, Enid Graham, Jason Butler Harner, Rob Yang i Walt Klink.

Sutherland je ostavio odličan dojam glavnom ulogom u seriji 'Jedini preživjeli', koja je završena nakon tri sezone 2019. godine. Od tada je glumio u Quibijevom remakeu 'Bjegunca', u igranom filmu 'Plaćenik' na Amazonu Prime uz Chrisa Pinea te u prestižnoj Showtime seriji 'Prva dama'.

 | Autor: Paramount + Paramount +

'Zečja rupa' kreće 26. ožujka s dvije epizode, dok će se preostale epizode objavljivati svake nedjelje na Paramount+ u SAD-u i Kanadi, a sljedećeg dana u zemljama u kojima je ova streaming platforma dostupna.

U Hrvatskoj je Paramount+ dostupan od 14. prosinca prošle godine kroz streaming platformu Sky Showtime. U ponudi je sedmodnevno besplatno probno razdoblje, a nakon toga cijena je 5.99 eura mjesečno.

Možda vas zanima Zvijezda serije 'Virgin River' otkrila je veliku vijest za 5. sezonu, evo kad ćemo gledati nove epizode Rubrika Life&style Life&style
Photo: Paramount +

Komentari 0