Life&style

Kaufland je lansirao galaktičku božićnu kampanju s Ratovima zvijezda - a ponuda je izuzetno zanimljiva

  • Poslovnica Kaufland odlučila se na suradnju s Disneyem - i to na tematiku slavnih Ratova zvijezda 
  • Od sada ćeš i ti moći činiti dobro u trgovinama Kauflanda i skupljati naljepnice za svoj Star Wars album
  • Na eventu smo posebno zamijetili voditeljicu Ivanu Mišerić koja se odjenula baš u skladu s temom - galaksija

Sinoć 28. studenog u Zagrebu, poslovnica Kaufland predstavila je svoju ekskluzivnu novu kampanju. U vrijeme izlaska novog filma iz serijala Ratova zvijezda, ovaj trgovački lanac ušao je u suradnju s Disneyjem te u svojoj kampanji rasvjetljava vječnu bitku između dobra i zla. Kao i u svijetu Ratova zvijezda, i u pravom životu česta je unutarnja borba između svjetla i tame, a na svakome od nas je da donese pravu odluku. Upravo to Kaufland prikazuje u svojoj kampanji Božić – najbolji do sada. 

 | Autor: Kaufland Kaufland

Svaki dan iznova možemo činiti dobro i odmaknuti se od naše „tamne strane“. Upravo to prikazujemo i u našem aktualnom TV spotu u kojemu povezujemo duh Božića i Ratova zvijezda“, rekao je Philipp Maximilian Sohler, direktor Nabave i Marketinga u Kauflandu Hrvatska.

Možda vas zanima Od hladnoće tvoja koža postaje ekstremno suha? Klasične i sasvim nove metode za vraćanje kože u normalu Rubrika Beauty Beauty

Poseban element ove kampanje, koja je započela 28. studenog u svim Kauflandovim trgovinama, ekskluzivan je program vjernosti. Kupci mogu skupiti 48 kartica sa svim likovima iz epizoda I–IX. Sve kartice dostupne su i kao kartice s holo efektom tako da se zapravo može skupiti ukupno 96 kartica, a kartice označene „simbolom oka“ imaju i AR (proširena stvarnost) funkciju. Za svakih potrošenih 75 kn ili kod kupnje određenih proizvoda, kupci će dobiti paketić s dvije kartice iz Ratova zvijezda. U prodaji je dostupan i album za kartice po cijeni od 19,99 kn iz kojeg će se moći saznati sve "o svladavanju sile" i stoga "Budi poput Jedija. Živi poput Jedija. Razmišljaj poput Jedija“.

 | Autor: Kaufland Kaufland

Na eventu su se pojavila mnoga poznata lica, a mi smo posebno zapazili voditeljicu Ivanu Mišerić. Plavokosa voditeljica svojom kombinacijom spojila se upravo sa temom, a to je galaksija. Odjenula je srebrno šljokičasto odijelo koje je istaknulo njezine plave oči.

 | Autor: Kaufland Kaufland

Možda vas zanima Moda i Ratovi Zvijezda - veza koja traje Rubrika Moda Moda
Photo: None

Komentari 0