Life&style

s.Oliver na najljepši mogući način slavi proljeće: karirano i etno detalji

  • s.Oliver ima novu kolekciju Etnic Picnic
  • Njome dominiraju karirani komadi i etno detalji
  • Donosimo ti nekoliko kombinacija koje jednako dobro funkcioniraju u gradu, ali i izletima izvan njega

Pred nama je sve veći broj savršeno toplih dana idealnih za piknike i izlete. Kad mi kažemo piknik, vjerojatno pomisliš na karirani ili etno uzorak, a mi se s tobom slažemo. I ne samo mi.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Nova proljetna kolekcija s.Olivera također je inspirirana najljepšim aktivnostima u toplim danima proljeća i nosi naziv Etnic Picnic, a izrađena je od prirodnih, laganih i udobnih materijala. Dominiraju karirani i etno uzorci, dok bijela i zelena boja ponovno izbijaju u prvi plan.
Pripremili smo ti i nekoliko prijedloga etno-piknik looka koji će se, da ne bi bilo zabune, jednako lijepo nositi i po gradu, kao i na izletima izvan njega, a s čim je bolje započeti nego s prozračnim, udobnim i tako ženstvenim midi haljinama i suknjama:

Midi haljine 

Haljine ove dužine pravi su hit ove sezone i s odabirom jedne ovakve sigurno nećeš pogriješiti. Osjećat ćeš se ženstveno, poletno i sasvim nesputano. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

s.Oliver (karirana haljina 319kn, prugasta haljina 639kn, haljina s etno uzorkom 559kn, torba 399kn)

Midi suknje 

Suknje su jednostavne za kombiniranje, a svaku majicu ili košulju možeš staviti unutra kako bi do izražaja došli pojasevi. Ova torba pletenog uzorka s cvjetovima idealan je par za karirani uzorak.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

s.Oliver (karirana suknja 559kn, košulja 399kn, zelena suknja 399kn, torba 319kn)

Skiny jeans klasik

Za one koje se boje buba, traperice su idelane jer su udobne, mogu se cool kombinirati, a i štite te od uboda. Crveno bijele košulje kariranog uzorka idealno pašu uz tamni jeans, a bijela kožnata torba podignut će tvoju kombinaciju do casual savršenstva.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

s.Oliver (košulja 319kn, jeans 300kn, torba 479kn)

Cvjetni uzorak 

Prozračne hlače cvjetnog uzorka savršeno pristaju, usuđujemo se reći, skoro svima. Privuku poglede, a ne moraš se puno truditi oko topa koji uz njih paše. Decentan nakit kao ovaj lančić podignut će tvoju kombinaciju na novu razinu. 

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

s.Oliver (majica 319kn, hlače 300kn, strukirana majica 319kn, lančić 159kn)

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Ne znamo što čekaš - pripremi košaru za piknik i provedi dan u prirodi sa stilom! I, za još malo inspiracije, pogledaj još jednom u videu kao se nosi Etnic Picnic:

Photo: None

Komentari 0