Life&style

Karaoke u vlastitom domu? Kako organizirati najbolji tulum?

  • Temperature su se podignule na ugodnih 30 stupnjeva, ljetna odjeća konačno je ugledala svjetlo dana, kreće vrijeme voćnih koktela, glazbe i zabave. 
  • Tople ljetne večeri idealne su za druženje s frendicama na nekoj terasi uz lampice, slatko uređene košarice s hranom i omiljenim girl-power hitovima. 
  • „Tell me what you want, what you really, really want.“ Sada svaka ženska ekipa u trenutku može postati Spice Girls, i to uz samo ova dva odlična Samsung uređaja!

Tople ljetne vikende svi volimo iskoristiti za druženje s najdražim prijateljima, pa zato nema ništa bolje od opuštanja s vašim girl gangom! Kao jedna od omiljenih zabava ističu se  upravo zabavne karaoke, a sada ih vrlo jednostavno možete pripremiti i vi. 

U dnevnom boravku ili u dvorištu – The Freestyle se prilagođava svemu 

Osim liste omiljenih hitova, koju vjerujemo već imate spremnu, trebat će vam pametni telefon, a umjesto običnog zvučnika pronašle smo uređaj koji će vas oduševiti! Samsung prenosivi projektor za zabavu na svakom koraku, poznat pod imenom The Freestyle. Ovaj projektor nije onaj klasični, školski, veliki projektor. Sa samo 830 grama težine lakši je od vaše torbice, a zahvaljujući rotaciji do 180 stupnjeva, omiljene stihove možete „staviti“ na stol, zid, strop, pod itd. Odlična stvar je što The Freestyle ima opciju auto keystone pa automatski prilagođava zaslon za površinu, neovisno održavate li svoju girl night u dnevnom boravku, na terasi ili u dvorištu. Kristalnoj slici pridonose i opcije auto focus i auto level koje omogućuju jasan prikaz na svim površinama i pod svim kutevima do 100 inča. 

 | Autor: Samsung Samsung

Probudite dive u sebi uz posebno osvjetljenje

Uz The Freestyle projektor sve ćete doći na red za svoju omiljenu pjesmu, a ako se baterija slučajno isprazni, vrlo lako ga možete povezati na eksternu bateriju USB-PD te 50W/20V output, odnosno vrlo ga lako možete uključiti u običnu utičnicu i pripremiti novi set omiljenih hitova. Ovaj projektor nije samo projektor, on istovremeno služi i kao pametni zvučnik i ambijentalno osvjetljenje što znači da s punim pravom možete pjevati „I'm I'm a Di-Va“ i kreirati pravi spot uz mijenjanje pozadine, osvjetljenja i pravi light show.

 | Autor: Samsung Samsung

 | Autor: Samsung Samsung

Što su karaoke bez snimljenih videa?

Bez obzira želite li zabilježiti onu frendicu koja vrhunski pjeva ili umirete od smijeha jer jedna od vas nije baš na svom terenu kad je riječ o pjevanju, snimljeni videozapisi s karaoka uvijek su omiljene uspomene koje se danima kasnije razmjenjuju u društvu. Kako biste imale glađe i jasnije noćne videozapise, odličan izbor je svoj The Freestyle projektor povezati sa Samsung S22 Ultra pametnim telefonom, koji ima Super Clear Glass leće i opciju Nightography. Uz ovaj pametni telefon moći ćete imati jasnu sliku čak i ako je vaša frendica odlučila u svoj nastup ubaciti koreografiju jer Auto Framing opcija cijelo vrijeme drži fokus na osobi. 

 | Autor: Samsung Samsung

Super stvar je i fotkanje delirija u koji upadnete zbog puno smijeha i zabave, a zbog The Freestyle projektora sada se konačno sve možete vidjeti na velikom platnu pa se namjestiti kako bi vaš Portrait Mode selfie ispao savršeno. Ako jedna od veselja ipak nabaci preveliki „kes“, zažmiri ili razmaže ruž mikrofonom, uvijek vam ostaje Ekspert Raw aplikacija za obradu slika koju ima Samsung S22 Ultra. 

 | Autor: Samsung Samsung

Samsung S22 Ultra dolazi s S Pen olovkom, koja zbog 70 posto manje latencije pruža osjećaj kao da pišete po papiru, pa svoje dojmove i bodove s Girl Karaoke Night s lakoćom možete  pratiti pomoću pametnog telefona. Kada tražite idealne uređaje za karaoke za pamćenje, mislimo naravno na odličan spoj The Freestyle projektora i Samsung S22 Ultra pametnog telefona, uz dodatak dobrog društva i omiljene playliste. Brojne pjesme za karaoke mogu se jednostavno pronaći putem YouTubea, a sada uz kupnju Galaxy S22 Ultra pametnog telefona možete uživati u čak 4 mjeseca besplatne licence YouTube Premium do 1. ožujka 2023. Osim ovoga, uz kupnju The Freestyle projektora na poklon dobivate i Galaxy Buds Pro do 19. lipnja 2022. Na kraju, sve nezaboravne karaoke fotke možete lako putem svoje Ultre spremiti na OneDrive jer sada do 30. travnja dobivate besplatnih 100 GB-a prostora u trajanju od 6 mjeseci! 

 | Autor: Samsung Samsung

 

Photo: Samsung