Life&style

Kakva snaga! Smršavila je 70 kilograma kako bi mogla zatrudnjeti

Toni Osborn, 30-godišnja Britanka najviše je u životu željela postati majka. Kako bi joj se taj san ostvario, podvrgnula se operaciji te smršavila fantastičnih 70 kilograma

Toni Osborn je godinama pokušavala zatrudnjeti, ali to joj nikako nije uspijevalo. Bilo joj je apsolutno jasno da je njezinih 160 kilograma težine veliki problem. To joj je odmah saopćio i njen liječnik. „Otišla sam kod liječnika, a on mi je odmah rekao da zbog svoje težine nikad neću zatrudnjeti“, izjavila je Toni za Daily Mail. 

Nakon tog posjeta liječniku, 30-godišnjakinja je odlučila posjetiti nutricionista. Međutim, to joj ništa nije pomoglo. Ostala joj je još jedna opcija – operacija, odnosno podvezivanje želuca. Kratko nakon operacije su se Osborn i njen tadašnji partner razišli. A njega je Toni vidjela kao oca svog djeteta. Razočarana djevojka ipak nije izgubila volju i nadu, pa je u 11 mjeseci nakon operacije izgubila nevjerojatnih 70 kilograma! I preko jedne aplikacije za spajanje parova upoznala Kierana. 

Nakon nekog vremena Osborn je imala osjećaj da joj je loše i počela se brinuti kako su to posljedice operacije. Međutim, otkrila je da je su to mučnine – od trudnoće! Rodila je sina Harveya i od tada je Toni Osborn presretna. Danas teži 95 kilograma i osjeća se fenomenalno u svojoj koži! 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0