Life&style

Kakva prosidba! Budući mladoženja ispunio je sve želje svoje djevojke, a njegov pristup oduševio je internet

  • Mnoge djevojke zamišljaju kako bi mogao izgledati jedan od njihovih najvažnijih dana – dan kada će ih zaprositi njihova polovica
  • Josef Rakich (očito naše gore list) uistinu je dobro osluhnuo želje svoje buduće supruge, a svojoj Maryam pripremio je prosidbu za pamćenje
  • Osim što je trudom 'izvuo iz cepela' svoju buduću ženu, oduševio je i brojne korisnike društvenih mreža 

Josef Rakich odlučio je svima pokazati što je napravio za djevojku koju voli i koju namjerava oženiti. Količina pažnje kojom je njezin budući suprug obasuo Maryam uistinu je posebna i vjerujemo kako se mnoge ne bi bunile na ovako entuzijastični pristup prosidbi. Video koji prikazuje raskošnu i 'po mjeri' prosidbu objavljen na društvenim mrežama i zaradio je tisuće lajkova. 

Možda vas zanima Vjenčanje za pamćenje! Nakon što je mladoženja izrekao 'da', dogodilo se nešto apsolutno neočekivano Rubrika Life&style Life&style

''Ovaj video će biti o najsretnijem danu u mom životu kada sam zaprosio djevojku svojih snova. Želio samo da to bude najluđa i najnestvarnija prosidba ikad pa evo što sam sve napravio'', započeo je Josef svoj video. 

Kako bi njegov pothvat izgledao savršeno, Josef je najprije dao izraditi prekrasan prsten po mjeri, a zatim je iznajmio cijeli stadion Eden Park u Aucklandu u Novom Zelenadu. Pri tom je sa sobom poveo ekipu koja će ovaj za njega i njegovu odabranicu jedna od najvažnijih dana u životu i dokumentirati. 

 | Autor: Screenshot/aperolspritzofficial Screenshot/aperolspritzofficial

No, nastavio je Josef, osim savršenog prstena, kupio joj je i njezin najdraži automobil Range Rover Evoque i to u njezinoj najdražoj boji – ružičastoj. Potpuno nov, sjajan auto Josef je dao posebno zapakirati u veliku ružičastu kutiju koju je ispunio ružičastim i bijelim balonima. 

''Za glavni i najvažniji dio, iznenadit ću je još jednom stvari – kleknut ću jedno koljeno i upitati je da sa mnom provede ostatak života. Nadam se da će pristati'', ispričao je Josef u videu koji je povodom prosidbe pripremio i poseban party na koji je pozvao njihove prijatelje i rodbinu. 

Možda vas zanima Mladenka u kolicima: nije dala da joj bolest pokvari vjenčanje, bilo je predivno Rubrika Love&Sex Love&Sex

Zabava je time bila posebnija jer 100 okupljenih gostiju nisu zapravo imali pojma što je povod velikom slavlju. Nakon što su čekali sat vremena, otac budućeg mladoženje gostima je rekao kako se radi o velikoj pogreški odnosno da  je prostor zapravo dvostruko rezerviran i da gosti moraju napustiti prostor. Svi su se ukrcali u autobus, a budući supružnici sjeli su u helikopter koji će ih odvesti na stadion.Josef je tijekom leta Maryam priznao kako se radi o još jednom iznenađenju zbog kojeg je trebala staviti ružičasti povez.

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka mogli bi dobiti bračnu ponudu ovoga proljeća Rubrika Love&Sex Love&Sex

Spektakularno iznenađenje na stadionu pripremio je Josef za svoju buduću ženu, a kako je to izgledalo provjeri u videu. 

The most amazing proposal ever!

This guy's about to make the most amazing proposal ever! 😍 ❤️

Objavljuje VT u Srijeda, 16. rujna 2020.
Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0