Life&style

Kako uz eKupone možete još više uštedjeti u dm-u?

Bez obzira na to imate li karticu programa dm active beauty, ovo je vijest za vas. Ako ste ponosni vlasnik kartice, nastavite čitati, a ako još nemate svoju karticu preporučujemo vam da prije naručite svoju karticu na ovoj poveznici

Počnimo od najvažnijeg, a to je kupon za ostvarivanje 5x više bodova na ukupnu kupnju koji vrijedi sve do kraja ožujka. Ovaj eKupon pobrinut će se da krajnji iznos bodova na vašem računu bude pozamašniji, samim time da pri sljedećoj kupnji možete ostvariti još bolju uštedu. Za sve mame i tate tu je i kupon za 10x više bodova pri kupnji proizvoda za bebe koji se savršeno kombinira s obnovom zalihe pelena i vlažnih maramica.

Ljubitelji prirodne kozmetike i u prvoj polovici ožujka će doći na svoje. Zato, ako za higijenu i njegu ruku birate prirodna rješenja, aktivirajte eKupon za 30x više bodova pri kupnji krema za ruke i tekućih te krutih sapuna marke alverde.

Među brendovima i proizvodima koji se nalaze na eKuponima koji vam do 15. ožujka donose 30x više bodova su napitci alpro u pakiranjima od 1 litre, proizvodi brendova Aussie, Durex, Bortolaco te higijenski ulošci te suhi i vlažni toaletni papiri Violeta.

Uz aktivaciju eKupona možete nabaviti i proizvode za domaćinstvo i ostvariti 30x više bodova pri kupnji proizvoda brendova Ornel, Somat i Čarli. Uz to, ako tijekom ožujka u prodavaonicama dm-a za kupite proizvode za domaćinstvo u vrijednosti iznad 200 kuna na poklon dobivate praktičnu 3u1 torbu za sortiranje otpada.

Svoje eKupone uvijek i bilo gdje možete aktivirati u aplikaciji dm active beauty u kojoj vas čekaju i sve važne novosti o pogodnostima koje dm priprema svaki mjesec. Uživajte u proljetnim danima pred nama i popustima koji vam se smiješe u dm-u.

Photo: dm.hr