Life&style

Kako su se dvije male prijateljice ponovno našle zahvaljujući pismu Djedu Mrazu

  • Annalisse i Nyla prijateljice djevojčice su koje su bile najbolje prijateljice kada su zajedno krenule u školu
  • Međutim, jedna od njih morala se odseliti s obitelji i djevojčice su izgubile kontakt
  • Anallisse je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i zaposliti Djeda Mraza...

Annalisse Hocking je učenica drugog razreda koja je odlučila napisati pismo Djedu Mrazu. Nije neobično da mala djeca to rade, ali ova djevojčica je za Božić htjela više od sjajnog novog bicikla. Željela se ponovno povezati s Nylom, svojom najboljom prijateljicom.

Naime, Annalisee je s Nylom išla godinu dana u školu u Farmingtonu, New Hampshire, i djevojčice su brzo postale prijateljice. Međutim, obitelj Hocking morala se odseliti u drugi grad i prijateljice su izgubile kontakt. U to vrijeme je taman počela i korona zbog čega mala Annalisee nije imala ni prilike upoznati nove prijatelje jer se u školu nije ni išlo. Djevojčici je tim više nedostajala stara prijateljica te se sjetila da bi mogla napisati pismo Djeda Mrazu, u nadi da će joj svemogući bradonja uslišiti božićnu želju.

U pismu je pisalo: “Dragi Djedice, voljela bih iznenađenje za Božić. Molim te reci Nyli da mi nedostaje. Nisam zaboravila na nju i molim te reci joj moju adresu i sve što mora znati da mipošalje pismo. Molim te reci i meni sve što trebam znati da njoj pošaljem pismo.”

Majka male djevojčice, Lesley Hocking, rastužila se kada je vidjela pismo i shvatila koliko Annalisse nedostaje prijateljica. Mama kao mama, odlučila je dati sve od sebe da ispuni želju svoje kćerkice. Otišla je na facebook stranicu mjesta u kojem su živjeli i njena objava brzo je postala viralna. Trebalo joj je samo 90 minuta da dođe do majke druge djevojčice koja se oduševila njenim javljanjem te su dvije mame brzo dogovorile susret i iznenađenje svojim kćerkicama.

Za lokalne novine, majka Lesely je izjavila da ne može vjerovati koliko se ljudi javilo i pomoglo u spajanju dvije male prijateljice. Kada su se našle, djevojčica Nyla je bila oduševljena i ispričala je koliko joj je drago što ponovno vidi Annalisse, a od tog susreta djevojčice su nerazdvojne te svake večeri dugo čavrljaju putem videopoziva i pišu si pisma.

Čak je i reporter na Twitteru podijeli da im je to jedna od najdražih priča koju su čuli već neko vrijeme.

 

"Ovo je jedna od mojih najdražih priča u posljednje vrijeme: Annalisse Hocking je nedostajala prijateljica koja se odselila i pisala je Djedu Mrazu za pomoć. Djed Mraz i vilenjaci na Facebooku pomogli su je pronaći u 90 minuta, što je rezultiralo ponovnim okupljanjem i ranim božićnim darom."

Annalisse i Nyla zahvalile su Djedu Božićnjaku i svima koji su im pomogli da se ponovno spoje. Ah, biti roditelj u vrijeme blagdana zbilja nije lako - trudiš se, trošiš, organiziraš fb potjeru, a na kraju - zasluge idu starcu sa sijedom bradom. :)

Photo: Fosters Daily Democrat

Komentari 0