Life&style

Kako spriječiti iritaciju bedara na vrućinama i bezbrižno uživati u laganim ljetnim kombinacijama?

Potražite Twigs proizvode u dm prodavaonicama

Iako se često žalimo na vrućine, mnoge od nas će priznati da im je ljeto najljepše godišnje doba. Period je to kada smo opuštenije i odmornije radi godišnjih odmora, izlaganje suncu podiže nam razinu serotonina – hormona sreće u tijelu, a i napokon imamo priliku prošetati „vruće“ ljetne modne kombinacije poput lepršavih haljinica, kratkih suknjica i općenito laganije odjeće. Kako bismo se u ljetnoj odjeći osjećali što ugodnije i slobodnije, bez brige o tome jesu li strateški dijelovi tijela prekriveni ili hoće li nas uloviti iritacija kože radi vrućine i pojačanog znojenja, rješenje dolazi u obliku Twigs proizvoda koje možete pronaći u dm prodavaonicama.

Twigs nudi inovativne proizvode uz koje je lako bezbrižno uživati u omiljenim modnim trendovima i kombinacijama jer donosi pouzdana pamučna i diskretna rješenja koja su svakoj ženi ponekad potrebna.

Recite zbogom iziritiranim bedrima

Nošenje haljina ili suknji na gole noge može izazvati neugodno crvenilo na unutarnjoj strani bedara radi iritacije od trljanja i znoja. Twigs zaštitnik bedara u obliku samoljepljivih 'flastera' pruža sigurnost i zaštitu prilikom hodanja ili plesanja te cjelodnevni osjećaj udobnosti, bez obzira na to koliko je vani vruće ili koliko ste aktivni bili. Uz Twigs flastere za bedra napokon se možete opustiti i riješiti priručnih pomagala kojima smo do sada rješavale ovaj neugodni problem poput baby pudera koji ostavlja bijele tragove i mora ga se često nanositi ili uskih steznika koji se urezuju u kožu i nisu nimalo udobni na velikim vrućinama.

 | Autor:

Savršeno diskretno rješenje za veću slobodu

Twigs pokrivala za bradavice pomoći će vam kada želite odjenuti laganu majicu ili haljinu, a pritom izbjeći vidljivost i nošenje grudnjaka, ali i spriječiti vidljivost bradavica. Pokrivala za bradavice idealno su rješenje i za svečane prilike, kada odaberemo haljine s otvorenim leđima ili one bez naramenica, a uz to su i puno udobnije i ugodnije rješenje od nošenja grudnjaka na velikim vrućinama.

 | Autor:

 | Autor:

Ovoga ljeta opustite se i uživajte u ljetnim izlascima i avanturama uz Twigs proizvode, koje možete pronaći u dm prodavaonicama.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj i Facebook stranici.

Photo: None

Komentari 0