Life&style

Kako smo savladale prvi u nizu svojih trkačkih izazova - b2b RUN!

Na Velesajmu je održana utrka Magenta 1 b2b RUN, a naše novinarke Kristina i Anamaria predstavljale su boje miss7! Što misliš, jesu li uspjele u izazovu?

Čim smo čule da počinju prijave za ovogodišnji Magenta 1 b2b RUN na Velesajmu, odmah smo se pogledale preko stola u redakciji i u glas rekle "DA, to je to, idemo!". Vole li Kristina i Anamaria trčati? Ne. Trčimo li inače? Nikada. Pa zašto smo se prijavile? Zato što volimo izazove i zato što volimo druženja. Nismo se uključile u b2b RUN zbog rezultata nego zbog iskustva i bit ćemo ti jako iskrene - o itekakvo iskustvo smo dobile!
 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Što je Magenta 1 b2b RUN?

Magenta 1 b2b RUN je prva poslovna utrka namijenjena zaposlenicima tvrtki prijavljenih na području Republike Hrvatske. Utrka je duljine 5 kilometara i održava se u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu. Zagrebačka utrka trči se oko Velesajma, a koliko smo se veselile utrci, toliko smo jedva čekale i druženje nakon nje!

 | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber  | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Zašto smo se prijavile?

Anamaria: Volimo izazove i generalno volimo sport, vježbanje i prirodu. Iako nam trčanje nije hobi broj jedan, 5 kilometara ipak nije tako strašno kako zvuči. 

Kristina: Lagala bih kada bih rekla da su me povukli viši ciljevi, sloboda koju čovjek osjeća dok trči, snaga koju ti kardio vježbe daju, novi pogledi na život i bla bla bla. Prava istina je da sam prijavila kako ih dobila slobodan dan na poslu! Šalu na stranu, tako je sve počelo. No, kako se datum utrke približavao shvatila sam da se moji kolege ozbiljno pripremaju za utrku, pa sam i sama počela trčati. Doduše, više na traci u teretani nego u prirodi, ali sve se računa, zar ne?

Kako nam je bilo?

Anamaria: Meni je ovo iskustvo bilo super! Pogotovo zato što sam bila u društvu kolegica, pa je sve bilo lakše. Oduševljena sam i ponosna na sebe, a i ostale. Iduće ću se godine opet prijaviti i već jedva čekam! 

Kristina: Pa pošto je ovo moja prva utrka u životu, očekivanja su mi bila velika. Uostalom, cijeli tim iz naše tvrtke se skupio, bilo nas je preko 40, vani je bilo sunčano, pa zanimljivo zagrijavanje, malo još biotreninga koji mi je prava novost, i onda utrka… Možda zvuči 5 kilometara sitnica, no kada si zadnji put zapravo toliko pretrčala? Dio puta sam hodala (naravno, nisam bila jedina :), no sve zajedno je nekako brzo prošlo. 40 minuta točnije :)

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Hoćemo li ići i sljedeće godine?

Anamaria: Naravno da hoćemo! Osim što smo si obećale da ćemo sljedeće godine ipak biti u malo boljoj kondiciji za trčanje... Tko zna, možda nas b2b RUN potakne i za jedan novi hobi!

Kristina: S obzirom da ovo tipkam dok se još nisam ohladila niti od ove utrke, reći ću da! U svakom slučaju ove godine sam počela s usvajenjem nekih novih zdravih navika, pa možda  bi i joggiranje mogla postati jedna od njih…

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0