Life&style

Napravi razglednicu od svog selfieja! Evo kako...

Jesi li čula za epostcard? Genijalne personalizirane razglednice koje možeš poslati u samo nekoliko klikova na svom telefonu gdje god da se nalaziš. Jedino što trebaš je biti maštovita, a mi znamo i kako.

Za sve vas koji ste za sobom ostavile najdraže BFFs doma, imamo super ideju! Totalno je old school, ali s malim pomakom. Kako cure ne bi pomislile da smo na njih slučajno zaboravile, pred kraj naše ljetne avanture smislile smo iznenađenje. Poslat ćemo im razglednicu! Prije nego što pomislite da je ova ideja totalno bezveze, odmah ćemo vas razuvjeriti. Sve što vam treba je pametni telefon, a na njemu ste ionako gotovo cijeli dan... Kao i mi, osim kad se kupamo i sunčamo, ali to ste već vidjeli na Facebooku i Instagramu... Dakle, prvo skinite besplatnu aplikaciju Hrvatske pošte epostcard.

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Sljedeći korak je odabir fotke, a možete je i u tom trenutku uslikati. Mi smo odabrale jednu super fotku na koju smo dodale glave cura iz redakcije, da se malo našalimo, kako bi izgledalo kao da su s nama. 

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Postoji nekoliko opcija za uređivanje: ubacivanje teksta, pisanje, stavljanje stickera i dodavanje okvira. Pam je jedva čekala ovaj dio, jer svi koji ju znaju, znaju da obožava uređivanje slika. Došla je na svoje.

Nakon toga slijedi dodavanje teksta. Mi smo curkama napisale: "A mislile ste da smo vas zaboravile? Puno pusa s jedrilice! Vidimo se brzo. PS. Moramo vam SVAŠTA ispričati!"

via GIPHY

Upišite i podatke: ime i prezime, adresu, grad i poštanski broj. Odaberite način plaćanja: kartično ili SMS-om i to je to!

Da barem možemo vidjeti njihov izraz lica kad im poštar dostavi razglednicu!

Photo: privatna arhiva Kristijana Musića

Komentari 0