Lifestyle Fit & Health 69 prikaza 14. svibnja 2012.

Kako se uspješno riješiti masnih naslaga?

Pixsell.

Antonija Mandić, televizijska voditeljica i novinarka, odlučila je ovoga ljeta zablistati na plaži. Za ostvarenje njenog cilja (ravnog i zategnutog trbuha) zadužena je Poliklinika Sinteza i njena direktorica Jeannette Gjurić.

Antonijina talk show emisija "Studio 45" na RTL televiziji bio je veliki poticaj da popularna voditeljica više pažnje posveti svojoj figuri. Prije emitiranja prve emisije Antonija je skinula nevjerojatnih 11 kilograma. No, tu simaptična novinarka ne staje.

"Ubrzo dolazi ljeto i znam da na mom putu gubitka kilograma ima još mnogo toga za napraviti. Do sada sam uistinu sve isprobala, od vježbanja do svih mogućih varijanti skidanja masnih naslaga koji su na tržištu. Kad sam čula da Poliklinika Sinteza nudi tretman MedContour, s aparatom koji je prava revolucija na tom području, odlučila sam svoju liniju do ljeta stesati kod njih. Sve smo mi žene osjetiljive kad je naš fizički izgled u pitanju, posebice na području trbuha. Nikad ne može biti dovoljno čvrsto i zategnuto, a upravo s tim tretmanom mogu napokon dostići svoj željeni cilj", objasnila je Antonija Mandić.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Na Dreft Fashion Weeku Zagreb liječnica Jeannette Gjurić uručila je novinarki i voditeljici bon za revolucionarni tretman MedContour o kojem su se svi posjetitelji DFWZ-a mogli raspitati na posebnom štandu Poliklinike Sinteza.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell "Shvatili smo da trebamo nadopuniti svoju ponudu neinvazivnim tretmana jer problem masnih naslaga je podosta kompleksan. Kod većine pacijenata ne možete samo s jednom metodom tretirati problem. Dosta dugo sam tragala za takvim jednim aparatom. Moji kriteriji su bili veoma strogi i visoki, moram priznati da sam mnogo toga provjerila dok nisam bila zadovoljna. Na kraju je to bio MedContour koji me svojim karakteristikama oduševio. To je aparat s kojim se mogu potići rezultati na zadovoljstvo pacijenata, a i nas koji radimo u poliklinici Sinteza. Nama je jako bitno da imamo zadovoljne pacijente", naglasila je direktorica Jeannette Gjurić.

Antonija Mandić iza sebe ima pohvalan gubitak kilograma. Naglašava kako i dalje redovito vježba, posjećuje Jarun gdje hoda i trči i pravilno se hrani. Međutim, naglašava kako je najteže skinuti masne naslage na trbuhu. A koja žena ne mašta o zategnutom i ravnom trbuhu?

"Pridajem određenu pozornost svom fizičkom izgledu jer ipak radim na takozvanom vizualnom mediju. Što sam starija to sve više pazim. Sve smo mi žene tašte, neke manje, neke više. Vjerujem da uz ovo što sad radim i uz pomoć novog tretmana ću veoma brzo ostvariti svoj cilj", oduševljeno je prije preuzimanja bona komentirala Antonija.

Kako funkcionira MedContour?

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell Njeno oduševljenje ne čudi jer ju čeka jedan od najboljih neinvazivnih tretmana za oblikovanje tijela na svijetu. 100 posto siguran, MedContour rabi nisku i visoku fokusiranu ultrazvučnu frekvenciju koja omogućava duboko i ciljano prodiranje u masno tkivo.  Postupak se izvodi pomoću posebne sonde u koju su ugrađene dvije međusobno usklađene ultrazvučne glave u kombinaciji s vakumom koji omogućava podizanje i fiksiranje masnog tkiva unutar sonde. Ova ultrazvučna tehnologija uništava masne stanice i smanjuje njihov broj. Pritom okolno tkivo, koža, krvne žile i vezivo ostaju očuvani. Produkti koji nastaju razaranjem masnih stanica jednostavno se izlučuju putem limfnog sustava, pa je stoga idealno ovaj tretman upotpuniti limfnom drenažom.

"Tretmani traju osam tjedana, svaki tjedan će Antonija odlaziti na jedan tretman jer između tretmana treba biti razmak od sedam dana. Važno je naglasiti kako aparat nudi mogućnost korištenja 36 programa. Dakle, svakom se pacijentu možete individualno prilagoditi", objasnila je liječnica Jeannette Gjurić.

Antonija se veseli posjetu Poliklinici Sintezi i tretmanu MedContour, a mi se veselimo njenom novom ljetnom izdanju!

Komentari 0