Life&style

Kako se najbolje pripremiti za duge i vruće dane?

Astronomi znaju kada točno počinje ljeto, no za većinu nas početak ljeta je subjektivan. Nekima ljeto počinje s prvom kriškom sočne lubenice, dok drugi ljetnu sezonu proglašavaju otvorenom tek kad osjete miris borova i pijesak pod bosim nogama.

Bez obzira na to kakva je vaša računica, dm se pobrinuo da na vrijeme budete spremni za sve ljetne izazove i da pritom ostvarite višestruke bodove na kartici dm active beauty koji će vam osigurati super uštede.

 | Autor:

Zaštita i njega na prvom mjestu

Sunce je jedan od najboljih izvora sreće – doslovno i preneseno. Osim što jednostavno obožavamo osjetiti sunce na koži, sunčeve zrake potiču i proizvodnju hormona sreće. Kako bi i vaša koža bila i ostala sretna, u svom dm-u potražite brojne proizvode za zaštitu od UV zračenja, kao i proizvode za njegu nakon sunčanja. A dm se pobrinuo za još malo sreće jer pri kupnji odabranih proizvoda za sigurno uživanje u suncu, ostvarujete 15x više bodova na dm active beauty kartici. Za više o sigurnom uživanju u suncu pročitajte više na poveznici Koji je tvoj faktor za uživanje na suncu?

 | Autor:

Obnovite svoju make-up kolekciju

Sunčani dani sa sobom donose brojne novosti. Laganim haljinama i majicama bez rukava idealno odgovara odvažniji make up. Bez obzira na to preferirate li otkačene boje ili prirodan look, dm je za sve ljubitelje make-upa pripremio pravu poslasticu. Više od 2.000 proizvoda dm marke i renomiranih brendova poput Max Factora, Bourjoisa i L'Oréala čeka vas u dm-u da među njima odaberete svoje ljetne favorite. Pri kupnji odabranih proizvoda dekorativne kozmetike ostvarit ćete 15x više bodova, a ako potrošite više od 100 kuna, dm vam poklanja i praktičnu trend IT UP torbu. Detalje možete saznati u svom dm-u ili na dm-ovoj web stranici.

Photo: None

Komentari 0