Life&style

"Kako sam preletio pola svijeta zbog ljubavi"

Kristijan Iličić, putopisac i travel bloger, preletio je pola svijeta kako bi djevojku koju voli i koju nije vidio tri mjeseca iznenadio za njen rođendan

"Ovo je definitivno najluđa stvar koju sam napravio.", izjavio je Kristijan Iličić o svojem avanturističkom i ultimativno najromantičnijem putovanju ikada. Inače veliki zaljubljenik u putovanja, adrenalin, avanturu i hranu, Kristijan je proputovao preko 60 država svijeta, a u posljednju se avanturu uputio kako bi svojoj zaručnici pripremio najljepše iznenađenje za rođendan. 

Andrea, Kristijanova zaručnica, posljednja tri mjeseca živi u Americi i već drugu godinu za redom proslavit će rođendan odvojena od njega. Kristijan joj je ove godine spremio najljepše iznenađenje ikad - nenajavljeno se pojavljuje na proslavi, uručuje joj pismo i poklon te čestitku s pitanjem "Zar misliš da mi nakon svega 10 000 kilomenatara predstavlja neki problem?".

Što se nakon toga dogodilo? Njegova romantična gesta i njezina neprocjenjiva reakcija oduševila je Hrvatsku, a video koji je Kristijan snimio danima kruži društvenih mrežama. 

 

Photo: kristijan iličić

Komentari 0