Life&style

Kako pronaći idealan kozmetički salon?

Ponekad je prava gnjavaža naći salon koji vam zaista odgovara i u kojem ćete se osjećati ugodno. Da bi vas privukli, vlasnici salona ulažu dosta novaca u reklamiranje i uređivanje samog salona, a sa druge strane neki ne ulažu baš ništa.

Trebali bi dobro istražiti kakva je urednost i čistoća salona, je li osoblje profesionalno, educirano i iskusno, je li moderna i kvalitetna oprema, a isto tako jesu li kvalitetni, pouzdani i profesionalni proizvodi koji se koriste u tretmanima. Vaša ljepota i vaše zdravlje su najbitnija stavka na popisu prije konačne odluke. Svi oni imaju zadatak poboljšati način na koji izgledate i stvoriti pozitivnu sliku o vama i kao što sam već rekla, pronalaženje stručnjaka koji je baš po vašem ukusu i kojem možete vjerovati u potpunosti, više je nego težak zadatak.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Ako tražite salon za baš određeni tretman kao što je čišćenje lica ili pak depilacija, tražite onaj koji je više specijaliziran baš za takav tretman, tako ćete biti sigurniji da ćete pronaći najbolje ljude na tom području. Uvijek svi gledamo cijene i kako se obično misli da ako je skupo onda je najbolje. To uopće ne mora biti tako jer danas, pogotovo nakon konstantne gospodarske krize, možete naći najbolje tretmane i kozmetiku po povoljnijim cijenama. U slučaju da ne možete naći baš one tretmane koje želite po takvim cijenama, bolje je nazvati salon ili im poslati e-mail sa upitom. Novac ne smije biti tabu tema, jer ono što plaćate za sebe treba biti najbolje. Ako želite uštedjeti vrijeme, obavezno tražite salon u blizi vašeg doma, jer danas imamo toliko malo dragocjenog vremena koje moramo iskoristiti na najbolji mogući način.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Prvi ulazak u salon je najbitniji, ako vam se salon ne sviđa, teško ćete promijeniti mišljenje. Pokušajte sakupiti iskustva prijateljica o odabranom salonu, jer najvažnije je kako klijenti doživljavaju kvalitetu usluge, a ne što piše na internet stranici. U usporedbi s estetskim operacijama, raznim ekstremnim kemijskim pilinzima i ubrizgavanjem botoxa i hijalurona, korištenje usluga u kozmetičkim salonima nije pretjerano skupa aktivnost, a možete se isto tako pomladiti i naoružati sampouzdanjem.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Dobro raspoloženje i dobar izgled nikad nije za odbaciti u borbi protiv modernih društvenih kriterija, stoga kada odaberete kozmetički salon po svojem guštu, priuštite sebi uživanje u raznim tretmanima kao što su masaže, tretmani za lice i tijelo, wellness slatki paketi, jer na kraju krajeva, najvažnije je da vi budete sretni i zadovoljni.

Više slika pogledaj u galeriji...

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0