Life&style
Kako ovo Valentinovo možete učiniti nezaboravnim? Kako ovo Valentinovo možete učiniti nezaboravnim?

Kako ovo Valentinovo možete učiniti nezaboravnim?

Jeste li se ikada pitali zašto su parfemi, uz cvijeće, među najčešćim poklonima za Valentinovo? Kada nekome poklonite parfem, poklanjate emociju ili trenutačno putovanje u neku egzotičnu zemlju. Odabirom pravog parfema možete podsjetiti svoju odabranicu ili odabranika na sretne uspomene i zajednička putovanja ili, uz novi miris, učiniti ovo Valentinovo uistinu nezaboravnim. Proučite naše valentinovske favorite, odaberite miris koji najbolje odgovara osjećajima i uspomenama koje želite pobuditi. Uz pomoć dm-a, pobrinuli smo se i da cijene svih parfema koje vam preporučujemo budu uistinu dobre!

Parfemi u paru

Dolce & Gabbana light blue love is love za nju i za njega (349,90 kn)

Ovi mirisi posvećeni su jedinstvenoj snazi koja zaljubljene okuplja jednim pogledom i nježnim dodirom. Muška i ženska varijanta savršeno se nadopunjuju i oduševljavaju. Srce parfema za njega krije mediteransku snagu aromatičnog ružmarina i ružičastog papra. Iznenađujuće note ove toaletne vode u izdanju za nju kombinirane su s kremastim mošusom koji kompoziciji daje senzualnost od koje zastaje dah.

Calvin Klein Eternity za nju (229,90 kn) i za njega (249,90 kn)

Calvin Klein Eternity parfemska voda za žene inspirirana je modernom romantikom, dok je parfemska voda za muškarce savršena kombinacija klasičnih i modernih nota. Pojedinačno i u paru, CK Eternity idealan je za sve one kojima je bezvremenska elegancija na prvom mjestu.

 | Autor: dm.hr dm.hr

Parfemi za njega

Hugo Boss Bottled Night (249,90 kn) je muževan i prepoznatljiv muški miris za muškarce koji ne oklijevaju biti u središtu pažnje, dok je toaletna voda Bvlgari Extreme (239, 90 kn) idealan poklon za svakog muškarca koji cijeni jedinstvenost i voli do ekstrema.

Parfemi za nju

Armanijev miris Si (399,90 kn) postao je sinonim za ljubav i među omiljenim je valentinovskim poklonima. Inspiriran kompleksnom gracioznošću cvijeta,  utjelovljuje talijansku eleganciju i sofisticiranost. Parfemom možete ispričati i ljubavnu priču. Uz Chloé Love Story (399,90 kn) za žene ta priča se odvija duboko u srcu Pariza i nježnim, mirisnim notama osvaja svaku senzualnu i romantičnu ženu,

Još više inspiracije za mirisne poklone po cijenama trajno sniženim i do 40% potražite u dm-ovom valentinovskom katalogu na: https://www.dm.hr/za-mene-je-to-ljubav-na-prvi-pogled

Photo: dm.hr