Life&style

Kako ove godine izbjeći stres pri kupnji poklona?

Postoje dvije skupine ljudi: oni koji već s prvim jesenskim kišama slušaju blagdanske klasike, i pripremaju popis za kupnju poklona i oni koji sve obavljaju u zadnji tren. Sada je pravi trenutak da se pridružite prvoj skupini i dočekate najljepše doba godine bezbrižni! Uz dm i Dobre cijene u svako vrijeme još lakše ćete izbjeći stres jer nema potrebe da lovite popuste – dobre cijene u dm-u vas čekaju dok se ne odlučite da je vrijeme za kupnju.

Zato, kada su u pitanju pokloni, isprobajte naš provjereni recept za poklone koji uvijek pale - prošećite do najbliže prodavaonice dm-a, ili posjetite dm online shop, i pronađite najbolje mirise po trajno dobrim cijenama.

U dm-u smo pronašli deset novih parfema za muškarce i žene s kojima nećete pogriješiti. Samopouzdane frajere će razveseliti bugatti Signature Black i Bruno Banani Made For Men toaletna voda. Oba mirisa su drvenasta, muževna, a odlični su za svakodnevne, ali i svečanije prilike. Upravo ono što vaš muškarac treba!

David Beckham Aromatic Greens parfemska voda donosi dašak svježine i engleske elegancije, a Jack & Jones Simply Iconic toaletna voda je senzualna, zagonetna i savršena za 'date night'.

A koji miris pokloniti najboljoj prijateljici, mami, sestri ili kolegici? Nećete pogriješiti s Lancôme Idole čije je zaštitno lice mlada i uspješna Zendaya. Upravo ovim mirisom, predstavljenim 2019. godine, francuska kozmetička kompanija potiče žene da budu jake, emancipirane i idoli svoje budućnosti. Nema boljeg poklona za najbolju prijateljicu koju želite potaknuti da bude još bolja i samopouzdanija!

Vjerujemo da nema žene koja ovog Božića ne bi htjela dobiti Furla torbu ili Jimmy Choo cipele, ali ako nemate nekoliko tisuća kuna za ovakav poklon, darujte im nešto jednako dobro – Furla Magnifica ili Jimmy Choo Fever parfemsku vodu. Radi se o luksuznim, otmjenim i nezaboravnim mirisima koji će brzo postati njihov novi zaštitni znak.

Tom Tailor True Values i Christina Aguilera moonlight bloom su cvjetno-voćni mirisi koje možete pokloniti kolegici, sestri i svakoj snažnoj ženi koju poznajete. I za kraj, ne zaboravite darovati sebe. Women'secret Intimate je senzualan, zanosan miris, neizostavan sastojak svake romantične večeri ove zime.

Samo u dm-u ćete sve ove parfeme, ali i još mnogo drugih, pronaći po trajno dobrim cijenama na koje možete računati tijekom najmanje četiri mjeseca. Za još više ideja i inspiracije posjetite dm online shop i prolistajte najnoviji dm katalog!

Photo: dm.hr