Life&style

Kako njegovati osjetljivu kožu?

U odabranim prodavaonicama dm-a pronađite proizvode za njegu kože sebamed

Svrab, suhoća, pa čak i perutanje samo su neki od simptoma vrlo osjetljive kože, koja u ovo doba kada ju hladnoća i centralno grijanje dodatno isušuju, može zadavati osobite poteškoće. Ako ste u potrazi za proizvodima koji će intenzivno njegovati vašu kožu, svratite do dm-a po proizvode brenda sebamed koji su prilagođeni fiziološkoj pH vrijednosti zdrave kože - 5,5 i zato su izvrstan izbor, a služe i kao dopuna za liječenje kožnih bolesti u dogovoru s dermatologom.

 | Autor:

sebamed obuhvaća proizvode za njegu kože, pranje tijela, dezodoranse…

Proizvodi brenda sebamed ističu se od ostalih jer su istraženi i testirani na osjetljivoj i problematičnoj koži te kombiniraju samo visokokvalitetne sastojke koji imaju stvaran i aktivan učinak na njegu kože. Na policama dm-a možete pronaći široku ponudu sebamed proizvoda, a ove jeseni isprobajte:

  • Gel za pranje lica i tijela s maslinovim uljem s izrazito blagom formulom za pranje osjetljive i suhe kože koja štiti od dehidracije i iritacija, a sadrži maslinovo ulje, pantenol i derivat polisaharida biljnog podrijetla koji održava razinu hidratacije kože tijekom kupanja i tuširanja.
  • Hidratantni losion za tijelo s prirodnim alantoinom i ekstraktom kamilice koji umiruje, hidratizira i zaglađuje osjetljivu kožu.
  • Balzam za ruke i nokte koji vraća vlažnost dehidriranim rukama i noktima, a pH vrijednost 5,5 stabilizira barijernu funkciju kože.

Cjelovitu ponudu sebamed proizvoda proučite u odabranim prodavaonicama dm-a, a više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj stranici.

Photo: None

Komentari 0