Life&style

Kako nekome na pristojan način kazati 'vrati mi moj novac'? Saznaj kako zatražiti svoj novac sa stilom...

  • Svatko od nas zna barem jednu osobu koja nikad uz sebe nema novac
  • U tim situacijama posuđeni novac vrlo često ne bude vraćen
  • Uz aplikaciju Settle takvih problema više neće biti jer novac možeš putem aplikacije odmah prebaciti na račun

Javio ti se prijatelj, kasni mu plaća i moli te da mu posudiš par stotina kuna da može izaći s ekipom za vikend. Zove te prijateljica, čeka da joj se roditelji vrate s puta, a ona mora u frizera kako bi bila spremna za spoj. Šef ti nije isplatio plaću, a računi stižu i netko ih mora platiti, što drugo nego posuditi novce? Ovo su situacije koju su se sigurno dogodile nekome od vas, barem jednom. Sve bi to bilo u redu, ali često se dogodi da vam prijatelj ili prijateljica zaborave vratiti novce, bilo namjerno ili nenamjerno. Kako god, vi ste sada u situaciji u kojoj morate tražiti svoj novac natrag, a većina vas se osjeća neugodno u tim trenucima, iako ste potpuno u pravu. Ili možda jednostavno nekome želite poslati novac – brzo i jednostavno.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Opcije koje imate su: nazvati ili poslati poruku. Prva opcija se većinom izbjegava zbog straha od direktnog kontakta i potencijalno neugodne situacije. Druga opcija je puno bolja i većina se odluči za nju. No, onda slijedi čekanje odgovora koje zna biti iscrpljujuće. Često provjeravate je li vam odgovoreno, pa gledate kada su posljednji put bili online, jesu li vam kvačice u poruci sive ili plave. Potom krenu teorije zavjere, vidio je poruku ali ne želi ući u nju, nemoguće da nije bila online od jučer, sigurno mi se ne želi javiti!

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

U današnje vrijeme s mobitelom idemo spavati i s mobitelom se budimo, pa je uistinu čudno da netko cijeli dan ne vidi poruku. Iako, mobitel je odavno prerastao primarni cilj stupanja u kontakt s osobom. Koristimo ga za provjeru vremenske prognoze, slušanje glazbe, gledanje filmova i videa, a mnoge aplikacije nam olakšavaju svakodnevni život.


A što kažete na ideju da uz pomoć aplikacije zatražite svoj novac, bez straha, stresa i neugodnosti? Odnedavno je i to moguće uz Settle koji vaš novac zatraži sa stilom, brzo i jednostavno! Na sličan način možete nekome brzo, jednostavno i besplatno i poslati novac – ako ga želite razveseliti ili podijeliti neki zajednički trošak.

Photo: PR/WhatsApp
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar DorisAva

    DorisAva

    Zovem se Doris, želim svima ispričati o dr Ogundeleu, sjajnom čarobnjaku koji mi je vratio muža u roku od 24 sata, kontaktirajte ga na WhatsApp ili Viber: +27638836445. Ako vam treba bilo kakva pomoć, ovaj čovjek je moćan.
  • Avatar DorisAva

    DorisAva

    Zovem se Doris Ava i želim da svi na ovom forumu znaju za Dr.Ogundele, sjajnog čarobnjaka koji mi je vratio mog muža u roku od 24 sata svojim čarolijama, nakon 3 godine raskida i on je također bacio čini za ... prikaži još!