Life&style

Kako do Pampersica u pola cijene?

Kraj godine u dm-u obilježavamo brojnim popustima, koji će posebno razveseliti roditelje mališana i one koji će to uskoro postati.

Biti roditelj, posebno u prvim, najosjetljivijim danima, nije lako i zahtjeva požrtvovnost i strpljivost. Kako bi vaša beba uživala u blagdanima koliko i vi, mora ostati čista i suha, a za to su vam neophodne pelene.

A znamo kako se kaže: ''Pelena nikad dosta!''.

Zato u svom dm-u od 16.12. do 31.12. potražite ponudu u sklopu koje možete pri kupnji bilo koja dva paketa Pampers pelena dobiti drugi, jeftiniji paket u pola cijene. Da, ponuda se odnosi na baš sve Pampers pelene i pelene-gaćice!

Roditeljski budžet u blagdansko doba već je na udaru i više nego obično, zato će ova vijesti zasigurno razveseliti roditelje najmlađih, koji se osim s puno strpljenja i hrpom darova moraju oboružati i dostatnim zalihama pelena.

Pampers pelene poznate su po svojoj kvaliteti; brzom upijanju i kvalitetnom materijalu koji ne dopušta tekućini da se skuplja već je raspoređuje, što omogućava suhoću površinskog sloja pelene. Pampers pelene osigurat će vašoj bebi suhoću, čak i dok je u pokretu, a dm najpovoljnije cijene kako bi svoje blagdane proveli u veselju i spokoju.

Photo: dm.hr

Komentari 0