Life&style

Kako biti moderna poslovna žena?

  • Novi uređaj Samsung Galaxy S22 Ultra na prvu privlači poglede svojim modernim dizajnom, a vlasnicu oduševljava svojim sjajnim mogućnostima koje će olakšati poslovni i privatni život
  • Tanki, lako prenosivi tablet iz Samsung Galaxy Tab S8 serije postat će najbolji prijatelj vaše produktivnosti 
  • Šećer na kraju su Galaxy Buds2, slušalice s 3 ugrađena mikrofona i tehnologijom za utišavanje buke oko vas

Modernim ženama ponekad je izazovno uskladiti privatni i poslovni život. Sve o čemu sanjaju je lagani switch iz jednog svijeta u drugi, kako bi povećale svoju produktivnost i osigurale si više slobodnog vremena. Osim produktivnosti, mlada poslovna žena poput Emily iz Pariza zna da treba voditi računa o vlastitom izgledu, dizajnu svog poslovnog okruženja, ali i pametno uložiti novac u dobar pametni telefon i tablet. Neovisno radite li od doma ili iz ureda, otkrivao vam nekoliko odličnih Samsung uređaja koji su pravo pametno ulaganje urbane poslovne žene.

1. Pokrenite svoju kreativnost i individualizam uz Galaxy S22 Ultra

Ako ste poslovna žena, pametni telefon vam može pomoći pri  funkcioniranju u poslovnom svijetu i praćenju svojih uspjeha. Dobar pametni telefon je itekako važan za vođenje društvenih mreža koje su jedan od sastojaka uspjeha. Najnoviji Samsung Galaxy S22 Ultra donosi naprednu značajku Nightography koja omogućava snimanje fotografija i videozapisa živopisnih boja, s više svjetla i uz mnoštvo detalja, neovisno snimate li ih danju ili noću. Zahvaljujući ekskluzivnom pristupu Expert RAW aplikaciji, možete birati između mnoštvo alata za dodatnu obradu fotografije. Ako ste ipak više tip za videozapise, oduševit će vas Auto Framing značajka koja omogućuje fokusiranje kamere na najviše deset lica, što znači da istovremeno možete uloviti i svoje suze radosnice i razgaljenu mamu i ponosnog dečka. 

 | Autor: Da biste došle do uspjeha, zna se, najvažnije je loviti bilješke na predavanjima i sastancima. Sada, po prvi put ikad, omiljena S Pen olovka još od Samsung Note serije dolazi zajedno s modelom jednog pametnog telefona Galaxy S serije. Osim što je ova S Pen olovka posebna, donosi 70% manju latenciju pa će bilješke sa zaslona izgledati jednako kao i vaše bilješke s papira, bez podrhtavanja i grbavih slova. 

A da osim poslovnih žena budete i moderne, baš kao čuvena „plavuša s Harvarda“, izaberite jednu od četiri atraktivne boje. Modno odvažne žene oduševit će se tamnocrvenim i zelenim modelom. Ljubiteljice klasike prepoznat će se u fantomskoj crnoj, a chick dame u fantomskoj bijeloj boji modela Galaxy S22 Ultra. 

 | Autor:

2. Povežite svoj pametni telefon s elegantnim tabletom iz serije Galaxy Tab S8

Suvremene business žene uvijek su sanjale o tankom, lijepom tabletu koji će im ubrzati posao, olakšati balansiranje između poslovnog i privatnog života i stati u „veliku žensku torbu“ bez da je pretežak. Upravo smo to dobile novim Samsung Galaxy Tab S8, S8+ i S8 Ultra tabletima. 4K kvaliteta videozapisa, ultra široka prednja kamera i dvostruka prednja kamera od 12 MP omogućit će vam besprijekorni izgled tijekom videopoziva i online sastanaka. Osim toga, ovaj sjajni tablet poput prave žene ima opciju multitaskinga, uz unaprijeđene Multi-active Windows i Samsung Dex značajke. Svoje bilješke koje zabilježite S Pen olovkom koja funkcionira i na Samsung Galaxy S22 Ultra i na Galaxy Tab tabletima, kao i mnoštvo datoteka sada sigurno i lako možete dijeliti s kolegama uz Quick Share funkciju. 

 | Autor: Samsung Samsung

Poput prave business influencerice, svoj tablet možete uskladiti s najčešćom bojom u svom ormaru, pa izabrati tamnosivu, ružičasto-zlatnu ili srebrnu boju za Tab S8 i S8+ ili se odlučiti za bezvremensku tamnosivu boju Tab S8 Ultra modela.

3. Switchajte se s pametnog telefona na tablet bez prekida zvuka uz Galaxy Buds 

Treći dio ovog modernog poslovnog trija su Galaxy Buds2 slušalice, koje uz tri mikrofona pružaju odličan zvuk dok govorite. Zahvaljujući unaprijeđenoj tehnologiji, utišavaju okolnu buku, pa ako se u vašem ubrzanom tempu na sastanak javite s bučnog mjesta, možete biti sigurne kako nitko neće primijetiti da zapravo niste u uredu. 

Ako se pak želite opustiti uz glazbu, ove slušalice sjajno love visoke i bas note, a moguće je podesiti tri različite razine ambijentalnog zvuka u slučaju da vam je važno znati što se događa u okolini.

 | Autor: Sva tri uređaja sjajno funkcioniraju i za privatne potrebe kad se poput Jules Ostern konačno odlučite odmoriti od osvajanja svijeta. Uparite ih zajedno i odmorite uz video vježbe koje možete naći na Samsung Health aplikaciji tablet uređaje, uživajte uz filmske maratone i „kino-zvuk“ uz Galaxy Buds ili sjajnu grafiku igrica na Galaxy S22 Ultra pametnom telefonu. 

Nekad se govorilo da su ženini najbolji prijatelji dijamanti. Danas su to ovi sjajni Samsung uređaji o kojima sve detalje možete doznati na službenom webu.

Sada je i posebna prilika jer možete besplatno promotivno probati YouTube premium u trajanju od četiri mjeseca nakon aktivacije na jednom od Galaxy S22 uređaja.  Promotivno razdoblje traje do 1. ožujka 2023., a vrijedi samo za korisnike koji nisu pretplaćeni na uslugu. Više na: https://www.samsung.com/hr/offer/youtube-premium-promo-2021/

Photo: Samsung