Life&style

Kakav zaručnički prsten savršeno odgovara tvojem horoskopskom znaku

Svaki horoskopski znak ima neke svoje karakteristike, prednosti i mane, kažu zvjezdoznalci…

Naravno da onda postoji i odgovarajući miris koji nekome prirodno pristaje, savršena haljina, savršeni dragi kamen – pa i zaručnički prsten. Otkrit ćemo ti koji – prema astrološkim spoznajama – će ti prsten najbolje pristajati. 

Jarac: 

Safir i oniks najbolje odgovaraju tvom zdravom razumu i ambicioznosti. Oniks potiče samoostvarenje, a safir sposobnost mišljenja. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Vodenjak: 

Tirkiz i akvamarin najbolje odgovaraju živahnom duhu vodenjaka. Vodenjaci su najradije slobodni i neovisni. 

Ribe: 

Ametist i bijeli opal drago je kamenje idealno za rođene u znaku ribe. Pošto su ribe romantične i vole snažne osjećaje, dramatični zaručnički prsten najbolje će im odgovarati. 

Ovan: 

Dijamant i rubin najbolji su izbor za ovna - jer ovnovi su temperamentni. Osim toga, rođeni u znaku ovna borbene su prirode pa je tu rubin savršen. A dijamant je poseban kamen, jer ovnovima daruje živahnost, ali i smirenost kad treba. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Bik: 

Safir i akvamarin odlično stoje rođenima u znaku bika. Safir jača koncentraciju te daje biku unutarnji mir i dobro raspoloženje. Bik je iskreni realist, a njegov element je zemlja. 

Blizanci: 

Zlatni topaz i mjesečev kamen idealni su za tolerantne i fleksibilne ljude – poput blizanaca. Također vole društvo i produhovljene osobe. 

Rak: 

Smaragd i opal savršeni su za zaručnički prsten ovog vodenog znaka. Rakovi su ljubazni te se brinu za dobrobit drugih. Zbog toga i sami vole puno pažnje. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Lav: 

Dijamant i rubin drago su kamenje koje najbolje odgovaraju kralju životinja. Dijamant jača izdržljivost lavova, a rubin je tu za spontanost i odlučnost. 

Djevica: 

Djevice vole red, rad i disciplinu. Nabolje im odgovaraju zlatni topaz i tigrovo oko. 

Vaga: 

Ružičasti kvarc i turmalin kamenje je za rođene u znaku vage. Vage vole sklad i ujednačenost te će ih pronaći u tim zaručničkim prstenima. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Škorpion: 

Škorpioni su odlučni i uporni. Svojom snagom volje i velikom željom postići će sve što žele. Tirkiz i oniks optimalno su drago kamenje za ovaj horoskopski znak. 

Strijelac: 

Granat i lapis azuli idealni su za strijelce. Granat podržava smisao za zajedništvo, a lapis azuli iskrenost i odanost. Strijelci su inače i optimistični i veseli. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0