Life&style
Mladenka se šokirala jer joj se suprug pomokrio po vjenčanici

Kakav luđak! Mladenka u šoku nakon što joj se novopečeni suprug pomokrio na vjenčanicu

  • Zamisli da si se malo prije udala za ljubav svog života
  • A onda se tvoj suprug tek nekoliko sati kasnije pomokrio na tvoju voljenu vjenčanicu
  • Upravo to se dogodilo ovoj mladenki, koja se potom požalila na društvenim mrežama

Nakon prekrasnog vjenčanja iz snova, nakon uzbudljivog dana, obično slijedi još uzbudljivija noć. Međutim, ono što je žena neki dan podijelila na online platformi Reddit ne zvuči nimalo strastveno, nego više zvuči poput stravične scene iz jako lošeg filma. Otkrit ćemo ti zašto joj se suprug pomokrio na vjenčanicu nakon ceremonije i zašto se toga nimalo ne srami.

via GIPHY

 

Mladenka koja je nosila vjenčanicu svoje mame iz 1993. godine kaže da joj pristaje savršeno Možda vas zanima Ova mladenka je nosila vjenčanicu svoje mame iz 1993. godine i kaže da joj pristaje savršeno Rubrika Life&style Life&style

Suprug se pomokrio na vjenčanicu: Evo zašto

Objava mladenke na Redditu zvuči poput loše šale i teško je povjerovati. Naime, piše da joj se suprug pomokrio na vjenčanicu u hotelskoj sobi tijekom bračne noći, zbog čega mnoge ostavlja bez teksta, a ponajviše mladenku.

„Samo sam vikala na njega i bila sam šokirana. Samo je, potpuno hladno, rekao da želi obilježiti svoj teritorij i da je to već odavno planirao učiniti, ali nije ništa rekao jer je bio 100% siguran da ću se naljutiti na njega. Međutim, isplatilo mu se, jer je to apsolutno morao učiniti“, piše mladenka na internetskoj platformi.

Još uvijek šokirana takvim ponašanjem, mladenka je nastavila: „Nisam mogla vjerovati, ali me je uvjerio da se urin lako ispire i da se ne trebam brinuti. Ali bila sam tako ljuta i zgrožena onim što je učinio.“ Isti su osjećaji doveli do toga da mladenka i mladoženja nisu proveli noć zajedno.

via GIPHY

 

Mladenka je dan nakon vjenčanja zatražila razvod Možda vas zanima Mladenka zatražila razvod dan nakon vjenčanja zbog mladoženjinog 'ponižavajućeg' štosa s tortom Rubrika Life&style Life&style

Užasnuti i zgroženi: Mnogi savjetuju mladenku da se razvede

Ali, nije samo mladenku šokirala ponašanje njenog supruga, zaprepašteni su i korisnici na platformi Reddit. Objava već ima više od 6.000 komentara i većina njih je samo zgrožena i šokirana ponašanjem supruga.

Jedan korisnik čak savjetuje razvod: „Nije kasno da se brak poništi.“ 

Drugi muški korisnik se slaže i dodaje: „Pronađi vjenčani list i spali ga. Bože moj, ovo ponašanje nije prihvatljivo.“

via GIPHY

Nećeš vjerovati kakvu su svadbenu tortu imali ovi mladenci, mnogi se zgražaju.. Na što tebe ovo podsjeća? Možda vas zanima Mladenci naručili bizarnu svadbenu tortu, mnogi se zgražaju: "Mogli ste sačekati medeni mjesec" Rubrika Life&style Life&style
Photo: shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Haha koji lik😃